Zašto je važno uvježbati prvi ples za najvažniji dan

Prvi ples mladenaca jedan je od najčešćih i najviše iščekivanih trenutaka na samom vjenčanju. Osim toga, to je i najromantičniji trenutak na svadbi i onaj za kojeg se smatra kako će obilježiti budući bračni život mladenaca. Gosti jedva čekaju čuti pjesmu koja je obilježila Vašu vezu i vidjeti imate li dvije lijeve ili ste uvježbali koreografiju za prvi ples.

Zato je važno da krenete na vrijeme i ozbiljno shvatite ključni trenutak najvažnijeg dana Vaših života. Stoga, prepustite se stručnom timu Plesnog centra Zagreb by Nicolas. Naši licencirani plesni učitelji će Vam složiti koreografiju, savjetovat će Vas u vezi pravilnog držanja, naučit će Vas plesati u ritmu glazbe, kako voditi i pratiti, a koreografiju prilagoditi vjenčanici kako biste imali prvi ples za pamćenje!

Ako za prvi ples želite klasiku i impresionirati elegancijom, trebate naučiti Bečki ili Engleski Valcer, Foxtrot ili Tango. No, ukoliko želite biti totalno otkačeni i iznenaditi goste modernom koreografijom na najnoviji hit, moguće je i to uz Salsu, Disco-fox, Kizombu, Bachatu, Jive ili Rock’n’Roll.

 

U Plesnom centru Zagreb by Nicolas imamo bogatu ponudu:
Ubrzane tečajeve na kojima Vas brzo, jednostavno i kvalitetno učimo plesati Disco-fox, Engleski i Bečki valcer, Foxtrot i Blues.
Satove privatne poduke na kojima ste sami s plesnim učiteljem koji Vas uči plesove po Vašoj želji i zajedno s Vama slaže koreografiju za prvi ples. Mladenci 3 PCZ by Nicolas - plesni tečajevi za mladence Mladenci 2 PCZ by Nicolas - plesni tečajevi za mladence

Pogledajte cjelokupnu ponudu za mladence

PONUDA ZA MLADENCE

Bez obzira imate li plesnog znanja, savjetujemo Vam da dođete barem 2 tjedna prije vjenčanja kako biste mirno i s užitkom stekli sigurnost u izvođenju prvog plesa.

 

PLESNI CENTAR ZAGREB by NICOLAS će Vaš prvi ples učiniti nezaboravnim!!!

Želim plesati

Prijavite se bez obaveza. Kontaktirat ćemo vas u najkraćem roku.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Radno vrijeme recepcije:

pon do pet: od 14:00 do 22:00 sata

sub: od 10:00 do 14:00 sati

ned: ne radimo

Naša adresa i kontakti su:

tel: +385 1 7779 412 / +385 98 9157 443
mail: [email protected]
adresa: Ozaljska 93, Zagreb

Ne radimo u subotu, 22. lipnja! Vidimo se u ponedjeljak!

vimeo
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram