Poznati o PCZ

Dubravko Merlić

Dubravko Merlić

Došao sam na prve sate plesa kao totalni neznalica o plesanju. Ksenija me trebala naučiti, kako sam tada mislio, barem osnove.

Naime, trebao sam zablistati s kćerkom na njezinoj maturalnoj večeri. Ispalo je da se cijeli doživljaj pretvorio u iznimno iskustvo! Shvatio sam da mogu i bolje od samo početnih koraka; pa mogu svima savjetovati da dođu u PCZ. Jer, ako sam ja mogao proplesati, onda mogu svi!

Daniela Trbović

Daniela Trbović

Suradnja s Nicolasom zbog Plesa sa zvijezdama bila je jedna od ljepših u mom životu. Osim što je on sjajna osoba, vrhunski je plesni pedagog i profesionalac, bilo je zaista prelijepo otkrivati ljepote plesa s njim.

I nakon Nicolasa, nitko nije bio toliko dobar da bih s njim i privatno zaplesala, jer su mi se standardi jako povećali nakon toga! Sad jako dobro razlikujem prave plesače od nekih ‘folera’.

Zoran Vakula

Zoran Vakula

U PCZ by Nicolas zakoračio sam sada već lagano davne 2006. godine zbog HRT-ovog Plesa sa zvijezdama, i plesnog partnerstva sa Ksenijom, tada još samo Plušćec.

Unatoč nekim pozitivnim komentarima i ocjenama, osjećajna prognoza nije mi davala da ću dugo dolaziti. Tako je i bilo, ali samo neko kraće vrijeme. Stanje se stubokom promijenilo kad mi je kćer otkrila čari plesa, najprije samo rekreativnog, zatim i sportskog… I sada, premda svako malo kažem kako sam otplesao svoje, u Plesni centar Zagreb hodočastim gotovo svaki drugi dan – postao sam mu skoro ko pan, neki će možda reći i – pravi plesni ‘fan’.

Marijana Mikulić

Marijana Mikulić

Kod Ksenije i Nicolasa sam došla kada sam trebala savladati osnove stepa, jer me to na Akademiji zaobišlo. Dočekali su me sa osmjehom, otvoreni za prilagodbu mom razbacanom rasporedu i balansiranju između posla i obitelji.

A toliko profesionalni, toliko posvećeni, tako da nije bilo odustajanja dok nisam savladala zadani korak. A, moram priznati, ples je i odličan način rekreacije! Jedva čekam vratiti se kod njih, pogotovo sada kada se trebam vratiti u formu nakon poroda!

Zrinka Cvitešić

Zrinka Cvitešić

Nicolas je najbolji učitelj plesa na svijetu. Osim što je ponekad, dok smo nastupali u Plesu sa zvijezdama, zaboravljao da ja nisam profesionalna plesačica i da ovo nije Svjetsko prvenstvo.

Pred mene je postavljao teške zadatke i uvijek me tjera preko mojih granica. Inače, oboje smo radoholičari pa smo se izvrsno slagali, uz to smo i tolerantni, tako da se nijednom nismo posvađali. Uživala sam u svakoj sekundi ovdje u plesnom centru, kao i pred kamerama u show-u.

Danijela Martinović

Danijela Martinović

Prije nisam doživljavala baš te standardne plesove. Nisu mi bili zanimljivi. Tek nakon što sam došla u PCZ by Nicolas i plesala s Nicolasom u Plesu sa zvijezdama, promijenila sam mišljenje.

Standardni plesovi su senzualni, divno ih je plesati kada ih se nauči. Ples je prekrasna rekreacija, ali te i tjera da se uspravno držiš, što je jako važno. Nakon showa sam se odlučila na još dodatnih sati da dotjeram svoje plesne vještine. I uživam u svakom satu. 

Elio Bašan

Elio Bašan

O Kseniji i Nicolasu uvijek mogu reći samo najbolje! Kad netko mlad ide studirati u Zagreb i pita me gdje bi se mogao upisati na ples, odmah mu kažem:’Gle, jedino u PCZ by Nicolas.

Tamo su i profesionalni i stručni i s dugogodišnjim iskustvom koje su stekli svojim radom.’ Jer, tako i je, PCZ by Nicolas je najbolji centar za ples u Zagrebu, a i šire.

Ana Ugarković

Ana Ugarković

Plesati s Nicolasom je zaista fenomenalno iskustvo! Ples mi je u svakom slučaju izgledao teže nego što to je.

Ako imaš pravog partnera koji te vodi i uči… Iskreno, žao mi je što se nisam ranije počela baviti plesom. To je zaista odmor za dušu i tijelo.

Tanja Dragović

Tanja Dragović

Kad nisam u Hrvatskoj najviše mi nedostaju satovi plesa koje sam imala sa Ksenijom i Nicolasom u Plesnom centru Zagreb.

Nisam imala pojma o klasičnim plesovima, iako sam kao mala plesala balet. Bilo je mnogo smiješnih situacija tijekom poduka. No, bilo je tako fenomenaleno i nikada se u životu nisam bolje zabavljala. Naučila sam bečki valcer, salsu, sha cha cha,… Sad još ostaje tango. To si silno želim.

dr. Sanda Dubravčić Šimunjak

Dr. Sanda Dubravčić Šimunjak

Tu sam provela nezaboravna 3 mjeseca trenirajući sa Nicolasom za Ples za zvijezdama. Boljeg i stručnijeg trenera i partnera nisam mogla dobiti. U Plesnom centru Zagreb by Nicolas su aposlutno svi voditelji stručni i divni ljudi.

U ovom prekrasnom prostoru sa pet plesnih dvorana, oni stvaraju veselu, zdravu i toplu atmosferu. Zadovoljstvo koje sam osjetila plešući ne mogu ni objasniti. Nisam to mogla ni zamisliti. Kao liječnik specijalist fizikalne medicine i rehabilitacije pozivam sve da se počnu baviti ovom vještinom, jer je ples izuzetno zdrav za održavanje kondicije, snage muskulature, te kulture pokreta uopće.

Mirjana Mikulec

Mirjana Mikulec

Trebam li reći više od toga da ne želimo propustiti niti jedan sat plesa koji nam predaje Nikolay Romano?

Veselimo se svakom novom satu i novom iskustvu koje ples donosi.

Želim plesati

Prijavite se bez obaveza. Kontaktirat ćemo vas u najkraćem roku.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Radno vrijeme recepcije:

pon do pet: od 14:00 do 22:00 sata

sub: od 10:00 do 14:00 sati,
od 17:30 do 21:30 sati

ned: ne radimo

Naša adresa i kontakti su:

tel: +385 1 7779 412 / +385 98 9157 443
mail: [email protected]
adresa: Ozaljska 93, Zagreb

vimeo
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram