Ksenija & Nicolas

Ksenija Pluščec Quesnoit i Nicolas Quesnoit tvore stručno-umjetničko vodstvo Plesnog centra Zagreb i glavni su učitelji sportskog kluba i plesne škole. Njihovih više od 20 godina iskustva objedinjeno je u prenošenju znanja i ljubavi prema plesu, kako na natjecateljske, tako i na rekreativne plesače u Hrvatskoj i inozemstvu. Svojim radom bilježe 50-tak vodećih hrvatskih rezultata u sportskom plesu, a još kao trostruki prvaci Hrvatske kvalitetom i rezultatima pripadali su najboljim plesačima na svijetu.

Oboje su hrvatski i međunarodni plesni učitelji i suci s diplomama najprestižnijeg plesnog fakulteta na svijetu za sportski ples (LONDON-IDTA). Članovi su hrvatskog Zbora plesnih sudaca, renomirane svjetske plesne organizacije WD&DSC (World Dance & Dance Sport Council) i članovi HUPTIS-a (Hrvatske udruge profesionalnih trenera i sudaca).

Ksenija Pluščec Quesnoit je predsjednica Zbora stručnih voditelja Hrvatskog športskog plesnog saveza i izbornica hrvatske plesne reprezentacije u sportskim latinsko-američkim plesovima, a Nicolas Quesnoit trener hrvatske plesne reprezentacije, također član Zbora stručnih voditelja, svima poznatiji kao vrlo karizmatičan i simpatičan pobjednik „Plesa sa zvijezdama“.Ksenija i Nicolas su neumorni tragači za novitetima. Nekoliko puta godišnje sastaju se s ciljem razmjene ideja, informacija i iskustava te praćenja najnovijih plesnih trendova u plesnom svijetu s najboljim plesnim stručnjacima u području latinsko-američkih i standardnih plesova.

Kako kažu: “Od najboljih usvajamo najbolje, ali s ponosom najboljima predstavljamo najbolje od nas!”
Ksenija & Nicolas – mladi tim za europske izazove!

Prestižne plesne diplome Nicolasa i Ksenije za Društvene i Latino plesove

Prestižne plesne diplome Nicolasa i Ksenije za Društvene i Latino plesove

Službena Zumba licenca

Ksenija - službena Zumba licenca

Želim plesati

Prijavite se bez obaveza. Kontaktirat ćemo vas u najkraćem roku.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Radno vrijeme recepcije:

pon do pet od 14:00 do 22:00 sata,
sub od 10:00 do 14:00 sata, ned recepcija ne radi

Naša adresa i kontakti su:

tel: +385 1 7779 412
mail: [email protected]
adresa: Ozaljska 93, Zagreb

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram