Vaš prvi ples za pamćenje – kako se pripremiti?

Prvi ples je običaj kojeg se, gotovo bez iznimke, drže svi mladenci. To je jedan od najviše iščekivanih trenutaka vašeg vjenčanja, kada su svi pogledi usmjereni na vašu zajednicu ljubavi kojom pozivate svoje najmilije da vam se pridruže u proslavi vašeg posebnog dana.

Ponekad, jednostavno ne znate kako uopće krenuti s pripremama za prvi ples. U nedostatku inspiracije kod odabira prave pjesme, dodatnu glavobolju zadaje vam i sama pomisao da ćete morati nešto otplesati ispred 200-tinjak gostiju.

Na plesnom podiju nema mjesta za strah i nelagodu, pogotovo na dan koji sam po sebi donosi veliki stres. Svaki detalj vašeg posebnog dana je važan, pa tako i vaš prvi ples za koji biste trebali odabrati pokrete koje je zabavno gledati i koje ćete s lakoćom izvesti. Vaš prvi ples mora imati dobro posložen početak, sredinu i kraj.

Odaberite pjesmu koja vas najbolje opisuje kao par. Sasvim je normalno da ćete inspiraciju potražiti na internetu, ali probajte se voditi pjesmama koje su upravo vaš stil, a ne onima koje su trenutno najpopularnije. Između ostalog, i vi sami ćete se osjećati puno prirodnije i opuštenije uz pjesmu koja govori upravo o vama.

Napravite plan kako će započeti vaš prvi ples, u dogovoru sa svojim bendom ili DJ-em, kako biste osigurali glatki prijelaz glazbe dok ste na rubu plesnog podija. Samouvjereni uvod osigurava vam opušteniji užitak u vašem prvom plesu.

Imajte u vidu da koreografiju prvog plesa trebate prilagoditi i vašoj odjeći koja bi vas mogla sputavati pri izvođenju određenih plesnih koraka ili bržih ritmova. Jer ako imate želju za nekom ekscentričnom koreografijom, ona će možda zahtijevati i prilagođeniju odjeću.

Nemojte pretjerivati s dužinom pjesme. Znamo da biste voljeli da taj vaš trenutak traje zauvijek, stoga pazite da ne uspavate vaše goste u ovom ključnom trenutku kada počinje prava zabava.

I na kraju, samo se zagledajte u oči svog partnera, duboko udahnite, nasmiješite se i uživajte. A po završetku vaše graciozne bajke, držeći se ruke, trijumfalno pozovite vaše drage goste da vam se pridruže.

Sve brige oko koreografije i plesne sposobnosti vas kao para, prepustite nama. Obratite nam se s povjerenjem jer prvi korak je vaš, ostali su naši. Kako biste se oslobodili nepotrebnog grča, upišite privatnu poduku i uz naše plesne učitelje, naučite pokrete koji će vaš prvi ples učiniti nezaboravnim. Jer pravi put do samopouzdanja je upravo vježba.

Svladavanje koraka prvog plesa uvelike će vam pomoći i za svu ostalu čagicu na vašem plesnom podiju.

I zapamtite dobro – plesati može svatko! 🙂

Više informacija o privatnoj poduci za mladence, potražite na poveznici!

Autor fotografije: DOKU FILMS WEDDING

Želim plesati

Prijavite se bez obaveza. Kontaktirat ćemo vas u najkraćem roku.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Radno vrijeme recepcije:

pon do pet: od 14:00 do 22:00 sata

sub: od 10:00 do 14:00 sati

ned: ne radimo

Naša adresa i kontakti su:

tel: +385 1 7779 412 / +385 98 9157 443
mail: [email protected]
adresa: Ozaljska 93, Zagreb

Ne radimo u subotu, 22. lipnja! Vidimo se u ponedjeljak!

vimeo
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram