Travanj u PCZ by Nicolas – prepun događanja!

travanj je u PCZ by Nicolas bio prepun događanja, od kojih ponosno izdvajamo:

>> Sportski plesni klub Zagreb sudjelovao je na dva turnira u standardnim i latino-američkim sportskim plesovima. Prvo je plesno natjecanje održano 9.4. u Samoboru, a drugo 24.4. u Križevcima.

Rezultate pojedinih natjecanja sa popisom osvojenih medalja možete pogledati u tablicama ispod klikom na naziv odabranog natjecanja:


9.4.2016. – HSPS Bodovni turnir – ŠPK SAMOBOR – Samobor

[table id=49 /]

24.4.2016. – 13. trofej grada Križevaca – HSPS Bodovni turnir – PK Bolero – Zagreb

[table id=50 /]

>> Povodom obilježavanja Dana oboljelih od Parkinsonove bolesti, točno u podne 11.4., naši su Karla Nikolovski i Hrvoje Veličković nastupom za mnoge ugledne liječnike i medicinsko osoblje KBC Rebro prezentirali našu plesnu školu i klub. Ovo događanje kojem su prisustvovali i predstavnici Ministarstva zdravlja te ravnatelj bolnice KBC Rebro, prof. Ante Čorušić, predstojnik Klinike za neurologiju, organizirala je prof. Maja Relja.

Sam kraj travnja, točnije petak 29., donio nam je pregršt događanja na raznim lokacijama:

>> U Slavonskom Brodu smo imali imali poseban nastup u prepunoj kazališno – koncertnoj dvorani, a na tradicionalnoj glazbeno – scenskoj manifestaciji „Bokijev ples“. Naši Lana Smailbegović i Marko Bilandžija nastupili su povodom sjećanja na Borisa Stančića i za sve prisutne napravili čarobnu atmosferu i osvojili gromoglasan pljesak.

>> Istog dana, ovog puta u hotelu „Esplanade“, International Womens Club organizirao je druženje na temu plesova popularnih dvadesetih godina prošlog stoljeća. Karla Nikolovski i Hrvoje Veličković svojim su vještinama animirali stotinjak uzvanica.

>> Iste večeri smo u glavnoj dvorani Plesnog centra Zagreb by Nicolas obilježili Svjetski dan plesa sa preko 300 gostiju i ludo se proveli! Program je započeo već u 18:00 sati uz koktel dobrodošlice, a nastavljen je uz druženje i ples, plesne radionice, nastupe naših članova, natjecanje uzvanika te tombolu. Veselu atmosferu obogatili su i članovi i drugih plesnih klubova koji su s nama plesali bez prestanka, na sve su se strane čuli komplimenti da je ovo bio najbolji plesnjak ikad, a više detalja o ovom druženju koje će se još dugo pamtiti možete saznati ovdje: http://www.pcz.plavipixel.com.hr/odrzan-plesnjak-povodom-svjetskog-dana-plesa-bilo-fantasticno/

>> Uz redovne treninge sportaša natjecatelja i rekreativnih grupa, u travnju smo započeli čak 5 novih plesnih tečajeva (Salsu Jam, društvene plesove, tečajeve za mladence…) za građane.

>> Subota je obilježena salvama smijeha – cijelokupan tim Plesnog centra Zagreb by Nicolas – od učitelja plesne škole i plesnog kluba do administratorice i tajnice kluba, družio se u „Studiju smijeha“ na Team Buildingu-Večeri stand-up komedije pod naslovom „From Russia with love“. Smijeh, smijeh, smijeh je utisak koji smo ponijeli sa sobom, i to smijeh uglavnom na temu „ruskog osmjeha“ 🙂 Pomozi Vlad! 🙂

Želim plesati

Prijavite se bez obaveza. Kontaktirat ćemo vas u najkraćem roku.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Radno vrijeme recepcije:

pon do pet: od 14:00 do 22:00 sata

sub: od 10:00 do 14:00 sati

ned: ne radimo

Naša adresa i kontakti su:

tel: +385 1 7779 412 / +385 98 9157 443
mail: [email protected]
adresa: Ozaljska 93, Zagreb

U četvrtak 30.5. ne radimo. Vidimo se u petak!

vimeo
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram