Što veže Francuza, Mađara i Rusa?

Ples je ujedinio i troje internacionalaca, a sve jedan bolji od drugoga. Imaju, slučajno ili ne, svi i ista početna slova imena…

Sanda i Nicolas vjezbaju nastup3

Sanda i Nicolas vjezbaju nastup3

Plesni centar Zagreb nije samo fenomenalno opremljen sa pet lijepih i novih dvorana za ples; za polaznike tečajeva, rekreativce i sportske plesače. Centar je, usudit ćemo se pohvaliti, prava mala obiteljska oaza. Ovdje skoro svatko svakoga zna. I oni novi koji dođu, čim ‘prođu’ presimpatičnu i druželjubivu Suzanu na recepciji, pohvataju ubrzo tko je tko. I sjajno druženje je zagarantirano!

Zamislite da prolazite hodnikom koji odjeljuje dvorane za ples, a kako se koja staklena vrata na kratko otvore iznutra dopiru zvuci: tanga, swinga, latino glazbe, zumbe, … Ali i stranih jezika! Imamo jednu polaznicu Japanku, ali nismo na to mislili. Ples je ujedinio i troje internacionalaca. Imamo jednog, i najpopularnijeg, Francuskog Hrvata – Nicolas Quesnoit. Zatim, tu je i Mađarski Hrvat – Norbert Somogyi. I Ruski Hrvat – Nikolay Romanov. (Hm, pa i početna slova imena su im ista…) Sve jedan bolji od drugoga. Svi tanki kao prutić, kako to bavljenje ovim zanimanjem i zahtjeva. Svi takvom lakoćom klize po plesnim podijima da vam preostaje jedino stajati i gledati širom otvorenih očiju.

Norbert Somogyi

Norbert Somogyi

Za njihove radionice i plesnjake uvijek se svi trgaju i nikada ih ne propuštaju. Što je zapravo i razumljivo. Tko se nakon napornog radnog dana ne bi želio dodatno razveseliti – plesom?

Nikolay Romanov

Nikolay Romanov

Ne smijemo zaboraviti i ne spomenuti i ostale članove naše plesne obitelji. Kroz razne tečajeve i plesne korake vodit će vas: Ivana, Andreja, Irena, Toni, Bruno, Snježana, Irma, Filip i Goran. Svatko od njih u svoje tečajeve unijet će dio sebe, zbog čega će polaznicima biti još prihvatljivije doživjeti svijet plesa i plesne umjetnosti uopće.

A vama, dragim dancerima, samo poruka: dođite do nas. Popijte kavicu u našem predvorju. Dovedite dijete, prijateljicu/a, zaručnicu/ka,… bilo koga s ‘trapavim nogama’. Mi ćemo ih ‘ispraviti’, budite uvjereni u to!

Do slijedećeg bloga; barem zapjevajte pod tušem, ples će već sam od sebe doći nakon toga…

Želim plesati

Prijavite se bez obaveza. Kontaktirat ćemo vas u najkraćem roku.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Radno vrijeme recepcije:

pon do pet: od 14:00 do 22:00 sata

sub: od 10:00 do 14:00 sati,
od 17:30 do 21:30 sati

ned: ne radimo

Naša adresa i kontakti su:

tel: +385 1 7779 412 / +385 98 9157 443
mail: [email protected]
adresa: Ozaljska 93, Zagreb

vimeo
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram