SPK Zagreb, najuspješniji plesni klub u HR u 2017.

Sportski plesni klub Zagreb najuspješniji je plesni klub u Hrvatskoj

Nicolas Quesnoit: „Ponosni smo i nastavljamo dalje na isti način“

Zagreb, 7. travnja 2018. – Hrvatski sportski plesni savez objavio je na svojim službenim stranicama kako je Sportski plesni klub Zagreb najuspješniji po broju medalja na prvenstvima RH u 2017. godini.

Sportski plesni klub Zagreb osvojio je ukupno 15 medalja, od kojih je devet zlatnih, dvije su srebrne i 4 brončane, koeficijent 44.

Predsjednik Sportskog plesnog kluba Zagreb Nicolas Quesnoit komentirao je uspjeh Kluba: „Ponosan sam na ovaj uspjeh Sportskog plesnog kluba Zagreb, usudio bih se reći da imamo najbolji tim ikad. Klub je odlično organiziran. Puno pažnje posvećujemo kvalitetnom odnosu trenera, plesača i njihovih roditelja. Zadovoljan sam tim odnosom i siguran sam da je i to bila jako važna karika koja nas je dovela do ovakvog uspjeha. Čestitam svim našim voditeljima, trenerima, plesačima i roditeljima.“

Sportski plesači Karla Nikolovski i Hrvoje Veličković u 2017. godini bili su viceprvaci Prvenstva Grada Zagreba u latinsko-američkim plesovima, viceprvaci u kombinaciji 10 plesova, a treće mjesto osvojili su u standardnim plesovima. Karla ističe da je za ovakav uspjeh presudan odličan tim trenera, koji su prije svega dobri motivatori i na usluzi su kad god ih zatrebaju.

Glavna voditeljica Kluba Ksenija Plušćec Quesnoit istaknula je da je ovo ponovljeni rezultat od prije nekoliko godina.

„Kontinuirano, iz turnira u turnir, osvajamo najviše medalja, stoga je ovaj uspjeh bio očekivani slijed. Već i u 2018. vodimo po broju osvojenih medalja i nadamo se da ćemo ovakav uspjeh ponoviti i u 2018. godini,“ istaknula je Ksenija Plušćec Quesnoit.

Sportski plesni klub Zagreb

Želim plesati

Prijavite se bez obaveza. Kontaktirat ćemo vas u najkraćem roku.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Radno vrijeme recepcije:

pon do pet: od 14:00 do 22:00 sata

sub: od 10:00 do 14:00 sati

ned: ne radimo

Naša adresa i kontakti su:

tel: +385 1 7779 412 / +385 98 9157 443
mail: [email protected]
adresa: Ozaljska 93, Zagreb

U četvrtak 30.5. ne radimo. Vidimo se u petak!

vimeo
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram