SPK Zagreb spreman za nove izazove

Nakon kratkog blagdanskog predaha naši sportaši ozbiljno su ugrijali sportske dvorane pripremama za Državno prvenstvo RH u standardnim plesovima! Natjecanje će se održati 12. veljače 2022. u Sisku u novoj sportskoj dvorani Zeleni brijeg.

Prošla je godina za SPK Zagreb bila vrlo uspješna. Na državnom prvenstvu u ST plesovima po prvi puta naš je par osvojio titulu državnih prvaka RH u standardu u kategoriji odraslih – Vedran Sraga i Paula Hude. Plesni par Patrik Seretin i Lucija Nemarnik osvojili su prvo mjesto u kategoriji Under-21 i drugo mjesto u kategoriji odraslih.

Domagoj Sertić i Korina Kovačić ostvarili su titulu finalista osvojivši 6. mjesto u kategoriji odraslih, a Franco Marinović i Stefani Hrman u svojoj su kategoriji starije mladeži bili brončani te četvrtoplasirani u kategoriji U-21. Treće su mjesto u kategoriji mladeži osvojili Dan Hude i Zara Ivičinec. Od naših solo plesačica nastupale su Hana Barišić (prvo mjesto u kategoriji mladeži), Ivana Juriša (10. mjesto u kategoriji mladeži) i Nika Karuza (prvo mjesto u kategoriji mlađe mladeži).

Ove će godine u Sisku nastupati neki novi i neki već poznati sportski plesni parovi i solo plesačice! Pratite naše profile kako biste vidjeli što to SPK Zagreb sprema. Svim sportašima želimo puno sreće i uspjeha – pokažite što znate i ono najvažnije – uživajte u svakom koraku!

Vaš SPK Zagreb

Želim plesati

Prijavite se bez obaveza. Kontaktirat ćemo vas u najkraćem roku.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Radno vrijeme recepcije:

pon do pet: od 14:00 do 22:00 sata

sub: od 10:00 do 14:00 sati

ned: ne radimo

Naša adresa i kontakti su:

tel: +385 1 7779 412 / +385 98 9157 443
mail: [email protected]
adresa: Ozaljska 93, Zagreb

Ne radimo u subotu, 22. lipnja! Vidimo se u ponedjeljak!

vimeo
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram