Rendez vous s Nicolasom

Početak zagrebačkog ljeta zasigurno će obilježiti Francuski plesnjak koji će se, po uzoru na tradiciju Pariza i ostalih francuskih gradova, održati na Trgu bana Jelačića 14. srpnja povodom francuskog državnog praznika.

Organizacijom Francuskog plesnjaka obilježava se pad Bastille i početak Francuske revolucije 1789. godine, a tom će prigodom plesni podij na glavnom zagrebačkom trgu zagrijati poznati francuski plesač Nicolas Quesnoit i bend Les Balochiens. Nicolas je do svoje dvanaeste godine osvojio četiri francuska prvenstva u standardnim i latinsko-američkim sportskim plesovima, s partnericom Ksenijom trostruki je nacionalni prvak, te je ujedno i međunarodno priznati plesni učitelj i sudac. Hrvatskoj publici najpoznatiji je kao pobjednik showa Ples sa zvijezdama u kojem je plesao sa Zrinkom Cvitešić.

Svi okupljeni s Nicolasom će zaplesati u ritmu francuskih pjesama od 19:30 h, dok će se za poseban plesni ugođaj na otvorenome pobrinuti francuski bend Les Balochiens uz hitove francuske šansone, ali i poznate ritmove od valcera (posebno musette) pa sve do tanga, te ćete moći sudjelovati na kratkom natjecanju musettea i osvojiti nagrade Plesnog centra Zagreb by Nicolas.

Posjetite našu Facebook stranicu i javite nam da dolazite na: Randez vous s Nicolasom Facebook događaj

Rendez Vous s Nicolasom

Želim plesati

Prijavite se bez obaveza. Kontaktirat ćemo vas u najkraćem roku.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Radno vrijeme recepcije:

pon do pet: od 14:00 do 22:00 sata

sub: od 10:00 do 14:00 sati,
od 17:30 do 21:30 sati

ned: ne radimo

Naša adresa i kontakti su:

tel: +385 1 7779 412 / +385 98 9157 443
mail: [email protected]
adresa: Ozaljska 93, Zagreb

vimeo
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram