Besplatno do kraja godine!!

I dečki plešu

U sklopu programa “I dečki plešu” osigurali smo sredstva da nove upise dječaka (5-15 godina) oslobodimo plaćanja članarine do kraja godine, a iduće godine samo 100 kn mjesečno.

𝙋𝙡𝙚𝙨𝙣𝙞 𝘾𝙚𝙣𝙩𝙖𝙧 𝙕𝙖𝙜𝙧𝙚𝙗 𝙗𝙮 𝙉𝙞𝙘𝙤𝙡𝙖𝙨 poštuje sve epidemiološke mjere koje su trenutno na snazi. Naših 5 dvorana u kojima organiziramo tečajeve i treninge, omogućavaju nam da se naši polaznici, ali i treneri osjećaju sigurno i ugodno.

Prijavite se bez obaveza. Kontaktirat ćemo vas u najkraćem roku.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

BESPLATNA ČLANARINA DO KRAJA GODINE!!

U namjeri da našim vrhunskim sportašicama plesačicama olakšamo put do pronalaska talentiranih plesnih partnera, osmislili smo program “I DEČKI PLEŠU”. Program je osmišljen na način da svaki dječak koji se učlani u naš klub do kraja 2020. godine ne plaća članarinu, a iduće godine do kraja sezone plaća samo 100 kn mjesečno. Zahvaljujući našim sponzorima osigurali smo sredstva iz kojih će se namiriti iznosi članarina.

Opće je poznato da ples ima mnogobrojne pozitivne utjecaje na psihički i fizički razvoj djeteta koji na vrlo specifičan i atraktivan način sjedinjuje sport, umjetnost, glamur i smisao za show. Oni koji jednom krenu plesati, ne prestaju cijeli život, bilo to rekreativno ili sportski. Sportski ili dvoranski ples ima još jednu dimenziju i ogromnu prednost u odnosu na ostale aktivnosti i sportove, a to je da se pleše u paru sa suprotnim spolom.

Dvoranski ples donosi razne benefite za dječake. Osim što ples pozitivno usmjerava višak energije, dječaci kroz ples u paru i druženje usvoje plesni bonton, uče o kompromisu, kako se pravilno ponašati na plesnom podiju s nježnijim spolom te kako na lijep i pristojan način komunicirati s djevojčicama čime im pokazuju poštovanje i stječu njihovo povjerenje.

Dječaci kroz ples u paru razvijaju samopoštovanje i samopouzdanje čime prevladavaju strah od javnog nastupa. S druge strane, dvoranski ples je izvrsna sportska aktivnost za dječake tijekom koje razvijaju tjelesnu kondiciju i pravilno oblikuju dječačka tijela. Ples ih uči o pravilnom držanju i položaju tijela, čime ujedno i poboljšavaju tjelesnu motoriku i koordinaciju. Kroz ples, zabavu i druženje dječaci smanjuju i eliminiraju negativne misli i emocije poput ljutnje, straha, depresije i nezadovoljstva.

Također nauče i kako se svečano obući za plesno natjecanje kao i općenito za svečane prigode u životu. PlemenitI sportski/dvoranski plesovi stvaraju prave male dame i kavalire od dječaka i djevojčica.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Radno vrijeme recepcije:

pon do pet: od 14:00 do 22:00 sata

sub: od 10:00 do 14:00 sati

ned: ne radimo

Naša adresa i kontakti su:

tel: +385 1 7779 412 / +385 98 9157 443
mail: [email protected]
adresa: Ozaljska 93, Zagreb

U četvrtak 30.5. ne radimo. Vidimo se u petak!

vimeo
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram