Prvi ples Mateje i Ivana u PCZu by Nicolas

Naši prekrasni mladenci, Mateja i Ivan, korake i koreografiju za prvi ples odlučili su naučiti baš kod nas! Kako su prošle plesne pripreme za njihov najvažniji dan u životu i što kažu o plesu, pročitajte u nastavku.

1. Zašto ste odabrali PCZ by Nicolas za Vaš prvi ples?
Obzirom da Ivan nikada nije plesao i tvrdi da ne zna plesati, odlučili smo googlati najbolje plesne škole u Zagrebu koje nude privatnu plesnu poduku za mladence. Google nam je odmah ponudio Plesni centar Zagreb by Nicolas! Nicolasovo ime smo odmah povezali s televizijskim showom u kojem je uspješno nastupao i to je bio jedan od razloga zašto smo odabrali Vas, priča nam Mateja.
2. Jesmo li ispunili Vaša očekivanja i kako Vam je bilo raditi s instruktoricom Karlom?
Plesna poduka je bila iznad svih naših očekivanja, a tome posebno zahvaljujemo instruktorici Karli koja je bila odlična, strpljiva, puna razumijevanja pogotovo za mene koji nikada nisam plesao, kaže nam Ivan kroz smijeh. Uspjela me u 10 minuta naučiti disco-fox! 🙂
3. Hoćete li nastaviti plesati i zašto biste ples preporučili drugima?
Ples bismo svakako preporučili svima jer se nakon njega osjećamo opuštenije, bolje, veselije, a voljeli bismo i nastaviti s plesom, ali zbog obveza još ne stignemo.
4. Molimo Vas da u 3 riječi opišete PCZ by Nicolas!
PCZ by Nicolas u 3 riječi: veselo, ugodno i opuštajuće.

Želim plesati

Prijavite se bez obaveza. Kontaktirat ćemo vas u najkraćem roku.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Radno vrijeme recepcije:

pon do pet: od 14:00 do 22:00 sata

sub: od 10:00 do 14:00 sati

ned: ne radimo

Naša adresa i kontakti su:

tel: +385 1 7779 412 / +385 98 9157 443
mail: [email protected]
adresa: Ozaljska 93, Zagreb

vimeo
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram