Tri nagrade u rukama naših sportskih plesnih parova

U subotu 12.09.2020. održalo se državno prvenstvo Republike Hrvatske u 10 sportskih plesova. Prvenstvo se održalo u Jazbini, u organizaciji Plesnog kluba Academia i Sportskog plesnog kluba Petrinia.

Sportski plesni klub Zagreb predstavljali su sportski plesni parovi Vedran Sraga i Paula Hude, Dan Hude i Zara Ivičinec te Franco Marinović i Laura Krog. Bilo je pravo osvježenje vidjeti parove na plesnom podiju u njihovom punom plesnom zanosu nakon duge stanke od natjecanja.

Ponosni smo na naše sportske plesne parove jer su u klub donijeli tri osvojene nagrade. Tako su Vedran Sraga i Paula Hude u kategoriji odrasli, osvojili drugo mjesto. Franco Marinović i Laura Krog osvojili su treće mjesto u kategoriji starija mladež, dok su Dan Hude i Zara Ivičinec osvojili drugo mjesto u kategoriji mlađa mladež.

Od srce čestitamo našim sportskim plesnim parovima, njihovim trenerima i roditeljima na ostvarenim rezultatima te nastavljamo dalje s treninzima puni pozitivne energije. 

Želim plesati

Prijavite se bez obaveza. Kontaktirat ćemo vas u najkraćem roku.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Radno vrijeme recepcije:

pon do pet: od 14:00 do 22:00 sata

sub: od 10:00 do 14:00 sati

ned: ne radimo

Naša adresa i kontakti su:

tel: +385 1 7779 412 / +385 98 9157 443
mail: [email protected]
adresa: Ozaljska 93, Zagreb

Ne radimo u subotu, 22. lipnja! Vidimo se u ponedjeljak!

vimeo
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram