Postaje jako vruće u Plesu sa zvijezdama

Sad je već jako napeto u Plesu sa zvijezdama! Od deset parova s početka 8. sezone ove super popularne emisije HTV-a, u natjecanju je ostalo još 6 plesnih parova.

Sanda i Nicolas plešu Salsu

Sanda i Nicolas plešu Salsu

Iako se radi o, prije svega, zabavnom show programu, konkurencija sada već jako ‘grize’. Nećemo upirati prstom, ali malih podmetanja (kroz medije ili razne društvene mreže) već ima. Ono, što je (za sada) sigurno je da ostaju zaista oni koji se najviše oznoje i najviše potrude. Publika prepoznaje ‘folere’!
Završne korake na plesnom podiju ove subote pokazali su Ronald Braus i Ana Domišljanović. Žiri nije oduševilo Ronaldovo stajanje na jednom mjestu, dok je Ana zavodljivo plesala oko njega. Ono, što oduševljava nas u Plesnom centru Zagreb, je sjajna salsa koju su izveli, i njome priskrbili nastup u slijedećem krugu; Sanda Dubravčić Šimunjak i Nicolas Quensoit! Ovdje, pak i mala isprika od autora ovog bloga; u neznanju o plesnoj kulturi, prošli put je bila najvljena samba, a ne salsa. (Možda mi ne ginu neki tečajevi plesa u Plesnom centru Zagreb!)

Sanda i Nicolas plešu Salsu 2

Vatrena salsa Sande i Nicka

No, vratimo se Plesu sa zvijezdama. Ovo je možda, do sada, bila najzanimljivija i najžešća emisija ove sezone. Publika u studiju Anton Marti na HTV-u bila je senzacionalna i jako dobro raspoložena za navijanje i bodrenje. Toliko da se u jednom trenutku činilo da se navija za prolazak nogometaša na SP i putovanje u Brazil. Bit će da je bilo (pre)više tih Sambi, Rumbi, Salsi i mrdanja guzom lijevo desno, pa se svima zavrtilo u glavama. Neka, neka. Takva publika se traži i takvu publiku žele gledatelji, ali i sami natjecatelji.
Nicolas se pak bacio i u marketinške vode. Malo je iskoristio eter i javno zamolio sve zainteresirane izdanke muškog roda da se slobodno i bez predrasuda priključe učenju plesova. Jer, on sam je vrlo rano shvatio kako se ‘prišuljati’ damama. U šali nam je objasnio, ali nadamo se, i potaknuo nove polaznike na razmišljanje:
– Na tulumima su dečki uvijek bili ljubomorni na mene. I s razlogom! Ja sam uvijek u naručju imao najbolje komade!
Ono što smo nakon ove emisije još shvatili shvatili je činjenica da i ples i marketing idu ‘ruku pod ruku’. Pa, dragi danceri, zgrabite svoju bolju polovicu ili najboljeg prijatelja pod ruku i … zaplešite!

Svi parovi 4. emisije Plesa sa zvijezdama

Svi parovi 4. emisije Plesa sa zvijezdama

Sanda i Nicolas nakon nastupa

Sanda i Nicolas nakon nastupa

Želim plesati

Prijavite se bez obaveza. Kontaktirat ćemo vas u najkraćem roku.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Radno vrijeme recepcije:

pon do pet: od 14:00 do 22:00 sata

sub: od 10:00 do 14:00 sati

ned: ne radimo

Naša adresa i kontakti su:

tel: +385 1 7779 412 / +385 98 9157 443
mail: [email protected]
adresa: Ozaljska 93, Zagreb

U četvrtak 30.5. ne radimo. Vidimo se u petak!

vimeo
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram