Ples sa zvijezdama – I veliki padaju, ponekad

Sanda i Nick plešu Sambu

Sanda i Nick plešu Sambu

Šesta emisija Plesa sa zvijezdama bila je prepuna iznenađenja. O daaa! Padova u svakom smislu te riječi; od doslovnih do verbalnih. I opet ćemo ponoviti, o(p)staju samo najveći.

Neki će reći: ‘najotrovniji među njima’ a mislit će na žiri, Davor Bilman, nije ostao nikome dužan. Možda prekritičan, ako se uzme u obzir da su plesači profesionalci a zvijezde tek plesni amateri. No, ipak ponekad i prebolno iskren. Kao u slučaju Giuliana.

Fenomenalni Passo doble

Fenomenalni Passo doble

Iako se možda tamo negdje na nekom početku činilo da bi glumica Iva Mihalić i plesni profesionalac Robert Scgubert mogli dogurati do finala, snove o istom im je prekinula upravo ova emisija. Žiri im je zamjerao prekutost i neveselost u licu, a čini se da to nisu popratili ni njihovi navijači. Zadnji su stajali i čekali presudu zajedno sa našom Sandom Dubravčić Šimunjak i Nicolasom Quesnoitom.
I, bez obzira na Sandin nenamjeri pad tijekom izvođenja Sambe, ovaj par i dalje pljeni pozornost. Ne zato što su ‘naši’. Zato što su borci. Nicolas je taj koji će složiti (pre)tešku koreografiju i izabradi fenomenalnu glazbu, koja će sve ostaviti bez daha; a Sanda je ta koja će cijeli tjedan strahovati hoće li ga moći dosljedno slijediti.

Passo donio čak 2 desetke

Passo donio čak 2 desetke

Moći će. Zna da hoće. I veliki padaju, ponekad, zar ne? Digneš se, nasmiješiš i ideš dalje! Upravo je taj nesretni pad zarobio srca gledatelja. Jer, to tada sve je bilo – čista desetka. Za Passo doble su je i dobili, dva puta. Najveće ocijene do sada. A materijala za nadogradnju uvijek ima. Ove subote novi izazovi: Rumba i Quickstep.

Ovaj show je velikoj večini ljudi zabava i radost. Oni se ne natječju. Ne treniraju svkodnevno po 4 sata. Ne znoje se. Nemaju natekle prste ili izvrnute gležnjeve. Nisu ukočeni… Samo žele, kada upale 1. program HTV-a da vide raskošne kostime, lijepe haljinice i pokoji dobar skok ili (dajbože) akrobaciju. Ne vide pozadinu cijele organizacije ovako velikog TV događaja, na televiziji ali i u plesnim centrima.
Dragi naši danceri, a tako i treba biti. Neka se muče oni koji nam iz emsiije u emisiju dokazuju da su sjajni. Da mogu! Barem to znamo za Sandu i Nicolasa. A možete li vi? Nema kamera koje bi to zabilježile i predočile svima. Onako, za svoju dušu. Probajte! Prvi korak JE težak, ali ostali će već ići lakše. Pitajte Sandu, ona zna.

Do slijedećeg bloga, dragi danceri, ostajte nam u blagdanskom raspoloženju! I navijajte za najbolje!

Želim plesati

Prijavite se bez obaveza. Kontaktirat ćemo vas u najkraćem roku.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Radno vrijeme recepcije:

pon do pet: od 14:00 do 22:00 sata

sub: od 10:00 do 14:00 sati

ned: ne radimo

Naša adresa i kontakti su:

tel: +385 1 7779 412 / +385 98 9157 443
mail: [email protected]
adresa: Ozaljska 93, Zagreb

U četvrtak 30.5. ne radimo. Vidimo se u petak!

vimeo
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram