Ples sa zvijezdama 8. emisija – Sanda i Nick u srcima

Netko je to pametno sažeo u jednu rečenicu:’Sve što je lijepo kratko traje’. Tako se nama činila ova sezona Plesa sa zvijezdama. Možda ne i samim profesionalnim plesačima i njihovim učenicima, koji su se tjednima znojili, učili i pokušavali nas svojim bravurama na plesnom podiju što više zabaviti a sebi dokazati da mogu dobro plesati; ali nama običnim gledateljima – je.

Sanda i Nicolas u Plesu sa zvijezdama

Sanda i Nicolas u Plesu sa zvijezdama

Sanda nam je nakon što su se ona i Nicolas plasirali u finale (8. emisija 2013.) rekla ‘u povjerenju’:
-Što god da se sada dogodi, ja ću biti sretna! Pa mi smo ušli u finale!

Ipak, bilo je šaputanja još prije zadnje emisije kako bi upravo za njih bilo ‘dobro’ da ispadnu. Ma, što god to značilo… Ono, što JE važno, je reći da su od samog početka, od prvih taktova koje su otplesali Petra Jeričević i Mislav Čavajda bili: najbolji. Svjesni smo toga bili i mi u Plesnom centru Zagreb, iako je srce vuklo na stranu Sande i Nicolasa, naravno. No, Mislav je pokazao ono nešto i više od toga. Fenomenalan ritam, sjajan rad nogu, kukova, ramena,… I onda dobra koreografija s takvim ‘materijalom’ radi čuda, zar ne?

No, nema nezadovoljnih u našim redovima. Dapače! Silno smo ponosni da je završila još jedna sezona koja je bila vrlo uspješna za našeg Nicolasa Quesnoita i ovosezonske mu partnerice Sande Dubravčić Šimunjak. Ma, tko god im govorio ‘pssst’, rekli su što je bila istina. Da, ona ima 49 godina i da, neke puno mlađe su zbog njezinog entuzijazma, energije i dobrih nogu bile silno ljubomorne na nju.

Nicolas i Bilman - stisak ruke

Nicolas i Bilman – stisak ruke

Da, on je uvijek vedar, drag i veseo; ali ga pogađa nepravda, pogotovo kada se sati i sati provode na plesnom podiju, pa malo popucaju i živci na krivo izrečene riječi u krivo vrijeme. Ipak, ona se sjajno snašla i postala ‘dobri duh’ ovogodišnjeg show-a, a on je na kraju prišao Njemu i zagrlio ga uz stisak ruke. I tako i treba biti. Osmijeh. Stisak ruke.

Bliži se Božić. Svi želimo da nam bude blagoslovljen. Miran. U krugu obitelji. Lampice i darovi. Osmijesi. Zagrljaji.

Dragi naši plesači, uz najljepše želje za Božić i nadolazeću novu godinu, želimo vam svima dobro zdravlje, čvrste noge, otvoreno srce i prave novogodišnje odluke.
Zašto jedna od njih ne bi bila: sutra ću se upisati na plesni tečaj, želim naučiti plesati? Koliko nam je to ljudi reklo u zadnje vrijeme…
Najmanje što možemo je reći vam: naša su vam vrata širom otvorena…

Sanda i Nicolas u finalu PSZ

Sanda i Nicolas u finalu PSZ

Sanda i Nic - oduševljavaju i kad ne pobjeđuju

Sanda i Nic – oduševljavaju i kad ne pobjeđuju

Želim plesati

Prijavite se bez obaveza. Kontaktirat ćemo vas u najkraćem roku.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Radno vrijeme recepcije:

pon do pet: od 14:00 do 22:00 sata

sub: od 10:00 do 14:00 sati

ned: ne radimo

Naša adresa i kontakti su:

tel: +385 1 7779 412 / +385 98 9157 443
mail: [email protected]
adresa: Ozaljska 93, Zagreb

U četvrtak 30.5. ne radimo. Vidimo se u petak!

vimeo
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram