Ples je radost, ples je meditacija, ples je ljubav

Smisao postojanja i djelovanja Plesnog centra Zagreb by Nicolas je živjeti ples i prenijeti drugima ljubav prema plesu koja sve nas dugi niz godina okuplja i pokreće.

Radost je ono što vidimo na licima naših polaznika prilikom naučenog novog koraka, koji im se činio tako kompliciran, ali su ga uspješno savladali i dive se sami sebi dok se promatraju u ogledalu izvodeći ga.

Radost je ono što vidimo na licima naših sportaša prilikom samog nastupa na natjecanju. A posebna radost je ona koju vidimo kada osvoje neko od prvih mjesta, kada se sav njihov trud i rad pokaže u najljepšem svjetlu i bude nagrađen licima iz publike koja ne mogu skriti oduševljenje.

Radost je u očima onih polaznika koji se pripremaju za dan u kojem će izreći sudbonosno „da“ i znaju da će uz naučene plesne korake zablistati u punom sjaju na taj veliki dan.

Svi veliki duhovni učitelji rekli su da se uspjeh mjeri količinom radosti koju osjećamo u sadašnjem trenutku. Meditacijom se povezujemo sa sadašnjim trenutkom i zaboravljamo prošlost i budućnost.

Meditacija je isključenje iz vanjskog svijeta, samo postojanje. Meditacija je sadašnji trenutak. Kada plešete, ne možete biti ni u prošlosti ni budućnosti, kada plešete prisutni ste ovdje i sada i ništa drugo izvan ove dvorane ne postoji. Fokusirani ste na korake, na glazbu, na ritam, na partnera ili partnericu.

I ples je upravo to, meditacija nakon koje vaše tijelo, duh i um osjećaju olakšanje, nakon koje imate pune baterije za novi radni dan.

Naposljetku, ples je ljubav. To znaju svi oni koji su jednom zaplesali i od tog trenutka nisu prestali. Svijet puno ljepše izgleda kada kroz njega prolazimo u ritmu plesnih koraka. Glazba dobije sasvim novu dimenziju kada joj pridodamo plesne korake.

Zaljubite se i vi, jer ljubav pokreće, ljubav mijenja sve. Dodajte svom svijetu malo plesne čarolije, naš plesni centar vas s radošću očekuje.

Plesni podij je vaš!

IMG_6208
IMG_6060

Želim plesati

Prijavite se bez obaveza. Kontaktirat ćemo vas u najkraćem roku.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Radno vrijeme recepcije:

pon do pet: od 14:00 do 22:00 sata

sub: od 10:00 do 14:00 sati

ned: ne radimo

Naša adresa i kontakti su:

tel: +385 1 7779 412 / +385 98 9157 443
mail: [email protected]
adresa: Ozaljska 93, Zagreb

Ne radimo u subotu, 22. lipnja! Vidimo se u ponedjeljak!

vimeo
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram