Pet nagrada za SPK Zagreb

U subotu 26. rujna 2020. u Samoboru je održano prvenstvo Republike Hrvatske u latinsko-američkim plesovima u organizaciji Sportskog plesnog kluba Samobor i Hrvatskog sportskog plesnog saveza.

Sportski plesni klub Zagreb predstavljala su tri sportska plesna para i šest solo plesačica. 

U kategoriji mlađe mladeži natjecali su se Dan Hude i Zara Ivičinec te su osvojili naslov državnih prvaka. Jan Nemarnik i Nika Karačić natjecali su se u kategoriji mladeži gdje su osvojili drugo mjesto. Drugo mjesto u kategoriji odrasli osvojili su Vedran Sraga i Paula Hude

Tia Žunić, Lorena Galić i Una Ivanović natjecale su se u kategoriji mladež solo. Tia Žunić osvojila je drugo mjesto, Lorena Galić 21. mjesto, a Una Ivanović 17.mjesto.

U kategoriji mlađa mladež solo među 32 natjecateljice naša Lana Čuček osvojila je 14. mjesto.

Nika Karuza I Kiara Bezeljak natjecale u kategoriji osnovci solo. Nika Karuza osvojila je treće mjesto, a Kiara Bezeljak deveto mjesto.

Ponosni smo i sretni zbog uspjeha svih naših sportskih parova i pilot plesačica koje su ostvarili na državnom prvenstvu latinsko-američkim plesovima. Čestitamo našim parovima & plesačicama, njihovim trenerima i roditeljima na postignutim rezultatima.

Želim plesati

Prijavite se bez obaveza. Kontaktirat ćemo vas u najkraćem roku.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Radno vrijeme recepcije:

pon do pet: od 14:00 do 22:00 sata

sub: od 10:00 do 14:00 sati

ned: ne radimo

Naša adresa i kontakti su:

tel: +385 1 7779 412 / +385 98 9157 443
mail: [email protected]
adresa: Ozaljska 93, Zagreb

U četvrtak 30.5. ne radimo. Vidimo se u petak!

vimeo
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram