PCZ team building – Bowling kao nagrada

Mislili ste da mi iz Plesnog centra Zagreb znamo samo fenomenalno plesati? Da nam je jedina preokupacija organiziranje plesnih tečajeva u našem Centru ili u osnovnim i srednjim školama, team buildinga u tvrtkama ili natjecanje u Plesu sa zvijezdama? Pa dobro, to je glavna preokupacija. Ali, naša obitelj PCZ ima još skrivenih aduta!

PCZ team building - Filipu je zaista dobro išlo

Filipu je zaista dobro išlo

Odlučili smo se naći i izvan prostora plesnih dvorana i isprobati iste. Svojevrsni team building za kraj još jedne naporne, ali uspješne godine. Neki od nas, plesne su cipele rado zamijenili tenisicama. U ležernoj atmosferi Sky bowlinga prvo svi sramežljivo ‘ma ne znam ja to’, razvio se pravi natjecateljski duh. Uskoro su se zaredali ‘strikeovi’ i uzavrela je krv. Nikolay, Filip i Krešo nabijali su nam komplekse. Shvatili smo i zašto oni već imaju preko 200 bodova, dok većina od nas ima tek 58. Oni imaju ‘malo više’ bowling kugli bačenih od svih nas zajedno. Trening čini čuda!

Ni Nicolas nije lako odustajao. Jednom natjecatelj, uvijek natjecatelj. Slike govore više od riječi… Suzana je dokazala da nije samo blagoglagoljiva, a Maja je barem pokušala i to ne jednom. Petit Irma je ispustila tek jednu kuglu na stazu i to je izazvalo salve smijeha; ne moram ni reći gdje je kugla završila. Goran je muku mučio s ‘nabrijanim’ suigračima iz staze, ali se nije predavao. Kao ni Irena i Andreja kojima je zapravo samo bilo loš dan za bowling; inače im ide sjajno! Dok Toni vjerojatno ima najjači ‘šut’ u povijesti bowlinga, ali nažalost totalno neprecizan.

Norbert, Toni i Bruno su se trudili

Norbert, Toni i Bruno su se trudili

Najzanimljiviji su mi oni koji neće ni probati, jer oni to ne znaju, a na kraju imaju strike jedan za drugim. Jedan od tih je i Norbert. Samo je, umjesto ostalih kojima je piva bila sjajan ‘okidač’, čaj bio – pokretač! Možda je najbolji ‘gard’ imala Martina koja je zapela od prve bačene kugle. Što se ne bi moglo reči za najnježniju u Centru, Ivanu. Izvođenje je bilo krivo, ali je zato rušila čunjeve kao od šale. Bruno je u pola sata rušio neke svoje rekorde, dok Lovorka nije željela slomiti nokat pa nije ni probala. I ja sam, naravno dala svoj skromni doprinos, dok mi je išlo. Jasno vam je da je to bilo kratkog vijeka.

Summa summarum, sjajno smo se proveli. Neki i do pola 4 ujutro. E, to se tek zove ispunjeni team building! Još malo rada, pa kratki odmor i eto nas već u Novoj godini…

PCZ team building - Uvijek spremni za zafrkanciju

Uvijek spremni za zafrkanciju

PCZ Team building - Bilo je suza od smijeha

Bilo je suza od smijeha

Želim plesati

Prijavite se bez obaveza. Kontaktirat ćemo vas u najkraćem roku.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Radno vrijeme recepcije:

pon do pet: od 14:00 do 22:00 sata

sub: od 10:00 do 14:00 sati

ned: ne radimo

Naša adresa i kontakti su:

tel: +385 1 7779 412 / +385 98 9157 443
mail: [email protected]
adresa: Ozaljska 93, Zagreb

U četvrtak 30.5. ne radimo. Vidimo se u petak!

vimeo
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram