Ožujak u PCZ by Nicolas

Ožujak je za Plesni Centar Zagreb by Nicolas bio pun aktivnosti i događanja, a od nama najdražih izdvajamo:

8. ožujka proslavili smo Dan žena te sve naše prisutne članice kluba iznenadili i razveselili cvijećem.

12. ožujka je samoborski Rotary klub u suradnji s Plesnim centrom Zagreb predvođenim našim Nicolasom organizirao humanitarni plesnjak pod nazivom “Više plesa – manje stresa”.
Ovaj uistinu poseban projekt koji je kroz zabavu promovirao ples i dobro druženje nam je iznimno drag stoga što je bio namijenjen prikupljanju sredstava za djecu bez roditeljske skrbi.
Samo je događanje osmišljeno u duhu starih plesnjaka – plesalo se, smijalo i veselilo, gosti su učili nove plesove kroz zabavne radionice i na kraju pokazali naučeno kroz prijateljsko natjecanje.
Sudionici su imali priliku uživati i u nastupima profesionalnih plesača, a posebno su sve prisutne svojim talentom razveselili Vita i Vito, sedmogodišnjaci koji su se narednog tjedna natjecali u kategoriji „mlađi osnovci“ na državnom prvenstvu u Bjelovaru.

Dobra zabava zaokružena je nagradnom tombolom, dodjelom prigodnih diploma najrasplesanijima i s još mnogo drugih iznenađenja te osvježenjem uz zakusku i piće. Zabavni je dio trajao do kasno u noć, a mi ćemo još dugo pamtiti ovu večer te se nadamo da ćemo uskoro na naš način ponovno imati prilike doprinijeti prikupljanju sredstava za djecu bez roditeljske skrbi.

19. ožujka smo se u Bjelovaru natjecali na državnom prvenstvu u sportskim latino-američkim plesovima gdje smo kao klub osvojili fantastične 4 medalje, a jedan je od sudaca bio i naš Nicolas Quesnoit.
Zlatnu su medalju osvojili nepobjedivi Jan Nemarnik i Nika Karačić, a srebrnu najmanji i najslađi Vito Smoljanović i Vita Grahovac.
U kategoriji mladeži slavimo brončanu medalju prekrasnih Filipa Franića i Vanese Augustić, a u najjačoj kategoriji starije mladeži također brončanu medalju briljantnih Hrvoja Veličkovića i Karle Nikolovski koji su nas sve ostavili bez daha.

Istog je dana dio tima Plesnog centra Zagreb by Nicolas u Avenue Mall-u sudjelovao na festivalu „Krenimo u zdrav život“ kojim je Algoritam Profil Mozaik knjižara željela podsjetiti posjetitelje na važnost brige o zdravlju. Plesali su se standardni i latinoamerički plesovi te Zumba. Bilo je nam je lijepo sudjelovati na ovom festivalu i pokazati kako je ples iznimno pogodan za održavanje dobre forme i zdravog života čovjeka.

 

 

I za kraj, sretan Uskrs i vesele uskršnje blagdane želimo Vama u Vašim bližnjima! Veselimo se ponovnom plesanju s Vama od utorka 29. travnja 2016. godine.

Vaš Plesni centar Zagreb by Nicolas

Želim plesati

Prijavite se bez obaveza. Kontaktirat ćemo vas u najkraćem roku.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Radno vrijeme recepcije:

pon do pet: od 14:00 do 22:00 sata

sub: od 10:00 do 14:00 sati

ned: ne radimo

Naša adresa i kontakti su:

tel: +385 1 7779 412 / +385 98 9157 443
mail: [email protected]
adresa: Ozaljska 93, Zagreb

vimeo
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram