Održan plesnjak povodom Svjetskog dana plesa i bilo je fantastično!

29. travnja, u dupkom punoj glavnoj dvorani Plesnog centra Zagreb by Nicolas, obilježili smo Svjetski dan plesa i ludo se proveli!

Plesnjak u PCZ by Nicolas povodom svjetskog dana plesa

Plesalo se čak i vani ispred centra 🙂

Program je započeo u 18:00 sati uz koktel dobrodošlice, a večer je nastavljena uz druženje i ples, radionice salse i swinga te nastupe naših najmlađih članova do kojih ni kamera nije mogla doći od gledatelja koji su ih pratili uz gromoglasan pljesak i bodrenje.

Svojim su nastupom prisutne oduševile i naše polaznice tečaja Salsa Lady Style, a uslijedilo je i natjecanje na licu mjesta prijavljenih parova te tombola.

Veselu atmosferu i dobro društvo dodatno su obogatili i članovi i drugih plesnih klubova koji su nam se, dobivši poruke da će kod nas tulum trajati do kasno, pridružili u velikom broju. Plesalo se bez prestanka, na sve se strane čuo smijeh, srdačni razgovori i komplimenti da je ovo bio najbolji plesnjak ikad! Radosni smo da smo mogli ovako važan dan podijeliti sa preko 300 gostiju i što smo svi zajedno plesali dok nismo spali s nogu ?.

Galeriju slika za Plesnjaka povodom svjetskog dana plesa 29.4. pogledajte ispod:

Želim plesati

Prijavite se bez obaveza. Kontaktirat ćemo vas u najkraćem roku.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Radno vrijeme recepcije:

pon do pet: od 14:00 do 22:00 sata

sub: od 10:00 do 14:00 sati

ned: ne radimo

Naša adresa i kontakti su:

tel: +385 1 7779 412 / +385 98 9157 443
mail: [email protected]
adresa: Ozaljska 93, Zagreb

Ne radimo u subotu, 22. lipnja! Vidimo se u ponedjeljak!

vimeo
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram