Odradili smo ljetne plesne radionice s Nicolasom & Ksenijom

U srpnju su Ksenija i Nicolas održali seriju jedinstvenih i jednodnevnih večernjih ljetnih plesnih radionica i bilo je sjajno! Na svakoj je sudjelovalo četrdesetak plesača odlučnih svoja novostečena znanja već ovoga ljeta pokazati na plesnim podijima, a najbolja je vijest da su dobili upravo to – osim što su učili plesove od Cha Cha Cha i Salse do Disco – Foxa i Valcera, za sve je sudionike posebna nagrada bila i učenje dodatne, atraktivne koreografije iz plesa po individualnom izboru.

Same su radionice osmišljene na način da sudionicima približe jedan potpuno nov način brzog i jednostavnog učenja plesova u tzv. „društvenom stilu“ koji je svima prihvatljiviji i lakši za naučiti te je, za razliku od sportskih plesova, vrlo zgodan za plesanje u svakodnevnom životu.

Iz više izvora doznajemo da je svaku pojedinu radionicu nosila posebno pozitivna atmosfera puna lude zabave. Veselje, i smijeh čuli su se na sve strane, a daleko najbolji kompliment uspjehu ove inicijative jest i vesela vijest da su svi sudionici izrazili zanimanje za ponovno druženje i to već u kolovozu :)!

Ljetne plesne radionice

Želim plesati

Prijavite se bez obaveza. Kontaktirat ćemo vas u najkraćem roku.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Radno vrijeme recepcije:

pon do pet: od 14:00 do 22:00 sata

sub: od 10:00 do 14:00 sati,
od 17:30 do 21:30 sati

ned: ne radimo

Naša adresa i kontakti su:

tel: +385 1 7779 412 / +385 98 9157 443
mail: [email protected]
adresa: Ozaljska 93, Zagreb

Plesni centar Zagreb by Nicolas neće raditi na Izborni dan, 17.4.

vimeo
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram