Od učenika do mentora u “Plesu sa zvijezdama”

Sjećate se prve sezone Plesa sa zvijezdama? Naša Ksenija tada je bila mentorica Zoranu Vakuli, a Nicolas je sa Zrinkom Cvitešić odnio pobjedu.

Te 2006. godine, kada je emitirana prva sezona showa, dogodio se pravi plesni baby boom jer je show potaknuo jako puno djece da se krenu baviti plesom. Tako su i naši Mario Ožbolt i Helena Bradvica, odlučili upisati plesnu školu i učiti plesati pod stručnim vodstvom svojih idola, Ksenije i Nicolasa, u Sportskom plesnom klubu Zagreb.

Mario & Helena krenuli su zajednički osvajati plesne podije na mnogobrojnim domaćim i inozemnim natjecanjima što je rezultiralo titulama državnih prvaka u standardnim i latinsko-američkim plesovima te su bili jedan od najuspješnijih hrvatskih parova.

Danas, puno godina kasnije, ostvario im se dječji san te su i sami postali mentori u showu Ples sa zvijezdama, a svoju ljubav prema plesu i bogato znanje nesebično prenose i na druge.

Bravo Helena i Mario, ponosni smo na vas!

Želim plesati

Prijavite se bez obaveza. Kontaktirat ćemo vas u najkraćem roku.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Radno vrijeme recepcije:

pon do pet: od 14:00 do 22:00 sata

sub: od 10:00 do 14:00 sati

ned: ne radimo

Naša adresa i kontakti su:

tel: +385 1 7779 412 / +385 98 9157 443
mail: [email protected]
adresa: Ozaljska 93, Zagreb

U četvrtak 30.5. ne radimo. Vidimo se u petak!

vimeo
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram