Novi PCZ u novoj plesnoj sezoni

Nova plesna sezona samo što nije počela. Vjerujemo da su neki od Vas već primjetili naš posve novi branding za koji vjerujemo da će Vam se svidjeti. Ako već niste obavezno posjetite našu novu web stranicu koja pršti informacijama i prijavite se za jedan od brojnih tečajeva koje Vam nudimo u ponudi!

brušenje i pripremanje parketa

Ovog ljeta smo marljivo pripremali PCZ za novu sezonu

Dragi naši članovi, sportaši, rekreativci i polaznici,
Kako ne bi sve novosti ostale samo na “papiru” i ovog ljeta smo uredili naš Centar, uljepšali ga i obojili (opet u žuto!). Kako bi Vam u plesnim salama bilo ugodnije postavljeni su novi klima uređaji, a za što efektnije i lakše plesne pokrete pobrusili smo i lakirali parkete.

Posebno bi istaknuli naš novi promotivni film o PCZ, pogledajte ga (možda u nekom od kadrova ugledate i sebe) i uživajte u dinamičnim plesnim pokretima te prezentaciji plesnog centra. Nova je i ponuda, dodatni termini, novi tečajevi, a imamo i novih, opet stranih :), voditelja!

Tijekom kolovoza i rujna nudimo ubrzane dvotjedne tečajeve i brze vikend tečajeve, idealne za mladence i/ili kumove, koji žele ‘izbrusiti’ svoje plesno znanje. Početkom rujna kreću i ostali tečajevi (društveni, latino, argentisnki tango, west coast swing, lindy hop,…). Za održavanje dobre forme tu su Zumba u latino ritovima i Hip hop s modernom i disco glazbom 80-ih.

Za male plesače sezona počinje 6.9. kroz plesnu igraonicu (djeca 3,5 – 6 godina). Za starije od 6 godina subotom i nedjeljom ići će dječja plesna rekreacija društveih plesova i Zumba kids program u latino ritmovima.

Novi PCZ u novoj plesnoj sezoni 2014.

Provjerite, nazovite, dođite!

Očekujemo Vas,

Želim plesati

Prijavite se bez obaveza. Kontaktirat ćemo vas u najkraćem roku.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Radno vrijeme recepcije:

pon do pet: od 14:00 do 22:00 sata

sub: od 10:00 do 14:00 sati

ned: ne radimo

Naša adresa i kontakti su:

tel: +385 1 7779 412 / +385 98 9157 443
mail: [email protected]
adresa: Ozaljska 93, Zagreb

vimeo
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram