Nova odluka u 2014. godini: Naučiti plesati!

I došla nam je nova 2014. godina. Bolja? Uspješnija? S manje stresa? Teško da ćemo to znati odmah nakon par dana… Ali da ćemo se truditi da bude takva, da. Vjerujem da svi dijelite isto mišljenje. Jer, netko ovu Staru upravo želi svim silama zaboraviti. Možda vas ima koji biste željeli samo još jednom ponoviti uspjeh iz Prošle. Kako bilo da bilo, još je nekih 350-tinjak dana pred nama da se u istome iskažemo.

Ples kao rekreacija

Ples kao rekreacija

Imate nove odluke? One koje počinju ‘od slijedećeg ponedjeljka’. Mršavljenje? Nova veza? Prekid veze? Novi posao? Prestanak pušenja? Novi mobitel? Obnoviti zaboravljena prijateljstava? Naučiti nešto novo?… Pa, sad, ako mi možemo pomoći savjetovali bismo vam to u jednoj rečenici:

Postoje neke prečice do radosti. Ples je jedna od njih!

Svi koji su ikada plesali u Plesnom centru Zagreb posvjedočit će vam da je to prava istina. Da, treba se prvo odlučiti na ‘prvi korak’. Da, bit će ljudi koje nikada do tada niste vidjeli u svom životu, a s kojima možda ostvarite prijateljstva za cijeli život. Svakako će biti krivih koraka, to vam garantiramo! Bit će i natečenih i istegnutih mišića, možda. No, ono što vam također garantiramo; bit će i smijeha i zabave, ali i učenja. Plesa i plesnih koraka, plesne kulture uopće.

Nitko se nije rodio pametan. Hm, barem nas tako uče od malena. Pa, onda dajte nemojte biti onaj ili ona koji uvijek pušta korijenje za šankom ili gleda u pod dok drugi vrte kukovima; bez obzira kako im to uspješno ili (ne)ide. Budite onaj/ona koji će bez obzira na ritam uskočiti među prvima i povesti društvo. Ples JE zabava! Budite i vi taj za kojeg će se moći reći ‘uvijek nas razoruža i jednostavno svi počnemo plesati’.

Dragi plesači, nije sve u savršenstvu. Nije ništa, točnije rečeno. No, ako ste takav tip, krenite u Novu s nekim novim odlukama. Ali, opušteno, ležerno … i rasplesano!

Do drugog bloga, samo napomena našim vjernim FB prijateljima; i dalje ćemo vas uveseljavati novim nagradnim igrama. Prvo ćemo malo probuditi uspavano tijelo nakon blagdana i početi raditi na fit formi. Pogađate o kojoj vrsti rekreacije je riječ? …

Ples kao rekreacija

Ples kao rekreacija

Želim plesati

Prijavite se bez obaveza. Kontaktirat ćemo vas u najkraćem roku.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Radno vrijeme recepcije:

pon do pet: od 14:00 do 22:00 sata

sub: od 10:00 do 14:00 sati

ned: ne radimo

Naša adresa i kontakti su:

tel: +385 1 7779 412 / +385 98 9157 443
mail: [email protected]
adresa: Ozaljska 93, Zagreb

vimeo
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram