Nicolas rasplesao Trešnjevački plac

Prvi dan proljeća odradili smo uz prekrasan sunčani dan i uz drage ljude s Trešnjevke, s kojima smo se družili u prijepodnevnim satima. Malo pričali, bili veseli i spontani i puno ih nagrađivali.

Suradnja portala Trešnjevka.hr i Plesnog centra Zagreb

Prva ovakva suradnja Plesnog centra Zagreb i portala Trešnjevka.hr privukla je građane Trešnjevke u petak (21.03.2014.) jer im je naš Nicolas, na svoj neposredan i šaljiv način, uz točan odgovor na njegovo pitanje, ponudio popust pri upisu na tečaj po izboru ili poklon bon u iznosu od 200 Kn!

Bilo je onih koji su se silno htjeli samo upoznati s Nicolasom, ali kada su saznali da im se nude i sjajne nagrade, sreći nije bilo kraja. Nitko nije odbio malo porazgovarati s Nicolasom, fotografirati se s njim, rukovati, a čak i oni koji imaju ‘dvije lijeve’ za ples; rado su odgovarali na njegova pitanja. Zanimljiva je bila i skupina maturanata, koji su svi od reda znali točne odgovore na pitanja.
– Pa došli ste nam kao naručeni, jer ove godine ćemo imati maturalni ples! Do tada ćemo plesati kao Nicolas.

Trešnjevka.hr je portal koji prati sva zbivanja vezana za Trešnjevku i njezine sugrađane. Ujedno već dulje vrijeme uspješno prate i Plesni centar Zagreb. A kako je Plesni centar Zagreb ipak jedna od najpoznatijih i navjećih zabavno/kulturnih institucija koja na Trešnjevci obitava već 12 godina, onda je jasna i ova suradnja.

Uskoro ćemo imati ponovo ovakvu interaktivnu suradnju i nagrađivati slučajne prolaznike. Najvažnije je da odgovorite Nicolasu i – plešite!

Želim plesati

Prijavite se bez obaveza. Kontaktirat ćemo vas u najkraćem roku.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Radno vrijeme recepcije:

pon do pet: od 14:00 do 22:00 sata

sub: od 10:00 do 14:00 sati

ned: ne radimo

Naša adresa i kontakti su:

tel: +385 1 7779 412 / +385 98 9157 443
mail: [email protected]
adresa: Ozaljska 93, Zagreb

Ne radimo u subotu, 22. lipnja! Vidimo se u ponedjeljak!

vimeo
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram