Mjesec Žena u PCZ

Ovaj mjesec u Plesnom Centru Zagreb by Nicolas slavimo ženu. Ženu, to čudesno biće koje se ne može jednom rečenicom opisati.

Jer, ona je snažna, a istodobno krhka. Umiljata jedan tren, a opasna drugi. Ona je majka, a po potrebi i zmajka. Lijepa je i nježna. Oštroumna je i mudra, ishitrena, strastvena i brzopleta.

Kada donese odluku, ozari je najljepši osmjeh. Kada njeni najbliži ostvare pobjedu, slavi glasnije od svih. Samo žena može sniziti temperaturu i povisiti je u trenu. Izazovna je i nevina, delikatna je i snažna. Prepredena i puna iznenađenja. Govori sto jezika i uvijek je se iznova otkriva. Vrijedna je obožavanja i vrijedna je divljenja. Vrijedna je pažnje, osmjeha i malih veselja.

Njen zvonki smijeh daje toplinu i u najcrnje dane. S njom dan počinje i završava i svaka je žena ona prava. Baš kao u ovom plesu tanga, na početku je oprezna i nepovjerljiva, a kada se nađe u pravim rukama, procvjeta. U životu, na poslu, kod kuće i dok pleše. Mogli bismo pronaći još stotine epiteta za to čudo što je žena. No čak i tada, ostala bi nam i dalje neotkrivena.

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=F2zTd_YwTvo” width=”400″ height=”300″]

Provjerite posebnu ponudu za dan žena u PCZ by Nicolas.

 

Želim plesati

Prijavite se bez obaveza. Kontaktirat ćemo vas u najkraćem roku.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Radno vrijeme recepcije:

pon do pet: od 14:00 do 22:00 sata

sub: od 10:00 do 14:00 sati

ned: ne radimo

Naša adresa i kontakti su:

tel: +385 1 7779 412 / +385 98 9157 443
mail: [email protected]
adresa: Ozaljska 93, Zagreb

Ne radimo u subotu, 22. lipnja! Vidimo se u ponedjeljak!

vimeo
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram