Kako izabrati pjesmu za prvi ples?

Na dan vjenčanja, jedan od trenutaka kojeg svi jedva čekaju je upravo prvi ples. Mladenci kroz ples pokazuju svoju povezanost i ljubav, ali i svoje plesno umijeće. Da bi sve izgledalo savršeno, vrlo je važna pjesma na koju će plesni učitelji osmisliti koreografiju. 

Odabir pjesme za prvi ples različito je iskustvo za svaki par. Za neke je to vrlo jednostavna odluka, a za druge predstavlja izazov. Nema razloga za paniku. Prvi ples, kao i svi ostali trenuci najvažnijeg dana u vašem životu, su tu da na taj dan budete svoji, da se slavi vaša ljubav i da opušteni u krugu posebnih ljudi zakoračite u zajednički život.

Postoji nekoliko opcija kako odabrati savršenu pjesmu za prvi ples! Neke pjesme će imati posebno značenje za par. Možda je ta pjesma svirala kad ste se upoznali, prvi put poljubili ili na nju zaplesali. Neke parove pjesma asocira na neki događaj iz njihova zajedničkog života – naprimjer prvi zajednički odmor, koncert ili neka posebna prigoda. Odabir pjesme također može ovisiti i o temi vjenčanja. Ako je vjenčanje naprimjer u retro stilu, odaberite pjesmu koja odgovara temi. Za one klasične romantičare, odaberite pjesmu koja će izmamiti uzdahe i suzu u očima gostiju, dok će vas plesni koraci odvesti u samo vaš svijet. Na kraju, uvijek možete odabrati pjesmu vašeg omiljenog benda ili pjevača. Bitno je da ta pjesma predstavlja vas i da se osjećate ugodno dok plešete!

Vjerujemo da imate puno ideja i pitanja oko prvog plesa, koreografije i savršene pjesme. Učitelji Plesnog centra Zagreb by Nicolas su tu da vam prvi ples bude nezaboravan! Obratite nam se s povjerenjem jer prvi korak je Vaš, ostali su naši! 

U nastavku Vam donosimo top deset pjesma koje naši mladenci najčešće biraju za svoj prvi ples!

1.Tereza Kesovija – Moja posljednja i prva ljubavi

2. Petar Grašo – Ako te pitaju

3. Ed Sheeran – Perfect

4. Frank Sinatra – L.O.V.E.

5. Oliver Dragojević – Vjeruj mi

6. Nina Badrić – Dani i godine

7. Bosutski bećari & klapa Cambi – Sad kada došla si

8. Etta James – At last

9. Frank Sinatra – The way you look tonight

10. Oliver Dragojević – Vjeruj u ljubav

Želim plesati

Prijavite se bez obaveza. Kontaktirat ćemo vas u najkraćem roku.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Radno vrijeme recepcije:

pon do pet: od 14:00 do 22:00 sata

sub: od 10:00 do 14:00 sati

ned: ne radimo

Naša adresa i kontakti su:

tel: +385 1 7779 412 / +385 98 9157 443
mail: [email protected]
adresa: Ozaljska 93, Zagreb

Ne radimo u subotu, 22. lipnja! Vidimo se u ponedjeljak!

vimeo
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram