Joga u PCZ by Nicolas – od 9.5.

Od 9. svibnja 2018. u svojoj bogatoj ponudi imat će i jogu. Satovi joge održavat će se srijedom i petkom od 10 sati, u trajanju 60 minuta. Prvi sat je u srijedu 9. svibnja i besplatan je za sve polaznice i polaznike. Satove će voditi certificirana učiteljica joge Nana Sklevicky Majer​.

Joga je drevna znanost dana ljudima na raspolaganje kako bi spoznali sebe i tim putem ostvarili savršeno zdravlje, zadovoljstvo i sreću u životu. Kroz usmjeravanje pažnje iz vanjskog svijeta prema sebi, fizičkih​ vježbi​, asana​, tehnika​ usmjeravanja daha, pranayama, te meditacije, postižemo stanje potpune prisutnosti u sadašnjem trenutku, razvijamo unutarnji pogled, propriocepciju, proširujemo svoju svijest,​ te se približavamo svojoj biti, duši. U tom stanju, tijelo se vraća u izvornu ravnotežu u kojoj ima sposobnost samoiscjeljenja, duh se oslobađa nakupljenih napetosti, stresa, te osjećamo sreću i unutarnji mir,​ koji nas onda prati i ​ kroz svakodnevni život.
​ ​

​Više o učiteljici..

Nana Sklevicky Majer​ certificirana je učiteljica joge (RYS200 i EYF600 u tijeku) i magistra nutricionizma. Iza sebe ima više od 500 sati joga škole i akademije, te više od 800 odvođenih satova joge. Želja joj je sudjelovati u prenošenju znanja i vještina koje direktno utječu na povećanje kvalitete svakodnevnog života ljudi. Jedan dio je svakako prenošenje drevnog znanja joge osobama koje žele postići bolje zdravlje i više sreće, te unutarnji mir.
Satove joge koje vodi kreira prema mogućnostima i potrebama polaznika, te trenutnom stanju u prirodi i okolini. Smatra da je joga dar od Boga, dan svim ljudima bez obzira na njihovo porijeklo, životne izbore i mogućnosti. Stanje svijesti pojedinog čovjeka, odnos prema osobnom zdravlju, prirodi i drugim živim bićima​, direktno utječe na kvalitetu života svih nas, na stanje u prirodi i na planeti Zemlji, zato je važno da svatko preuzme odgovornost za sebe i svoj život i učini sve što je u njegovoj moći kako bi ostvario svoj puni potencijal i živio život za kakav smo izvorno i stvoreni.​

S radošću vas očekujemo na satovima joge u Plesnom centru Zagreb by Nicolas!

Želim plesati

Prijavite se bez obaveza. Kontaktirat ćemo vas u najkraćem roku.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Radno vrijeme recepcije:

pon do pet: od 14:00 do 22:00 sata

sub: od 10:00 do 14:00 sati

ned: ne radimo

Naša adresa i kontakti su:

tel: +385 1 7779 412 / +385 98 9157 443
mail: [email protected]
adresa: Ozaljska 93, Zagreb

vimeo
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram