I dečki plešu… Besplatno!

U namjeri da našim vrhunskim sportašicama plesačicama olakšamo put do pronalaska talentiranih plesnih partnera, osmislili smo program “I DEČKI PLEŠU”. Program je osmišljen na način da svaki dječak koji se učlani u naš sportski plesni klub, šest mjeseci od upisa ne plaća članarinu.

Opće je poznato da ples ima mnogobrojne pozitivne utjecaje na psihički i fizički razvoj djeteta koji na vrlo specifičan i atraktivan način sjedinjuje sport, umjetnost i smisao za show. Oni koji jednom krenu plesati, ne prestaju cijeli život, bilo to rekreativno ili sportski. Sportski ili dvoranski ples ima još jednu dimenziju i ogromnu prednost u odnosu na ostale aktivnosti i sportove, a to je da se pleše u paru sa suprotnim spolom.

Dvoranski ples donosi razne benefite za dječake. Osim što ples pozitivno usmjerava višak energije, dječaci kroz ples u paru i druženje usvoje plesni bonton, uče o kompromisu, kako se pravilno ponašati na plesnom podiju s nježnijim spolom te kako na lijep i pristojan način komunicirati s djevojčicama čime im pokazuju poštovanje i stječu njihovo povjerenje.

Dječaci kroz ples u paru razvijaju samopoštovanje i samopouzdanje čime prevladavaju strah od javnog nastupa. S druge strane, dvoranski ples je izvrsna sportska aktivnost za dječake tijekom koje razvijaju tjelesnu kondiciju i pravilno oblikuju dječačka tijela. Ples ih uči o pravilnom držanju i položaju tijela, čime ujedno i poboljšavaju tjelesnu motoriku i koordinaciju. Kroz ples, zabavu i druženje dječaci smanjuju i eliminiraju negativne misli i emocije poput ljutnje, straha, depresije i nezadovoljstva.

Također nauče i kako se svečano obući za plesno natjecanje kao i općenito za svečane prigode u životu. Plemeniti sportski / dvoranski plesovi stvaraju prave male dame i kavalire od dječaka i djevojčica.

Za dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte na [email protected] , na telefon +385 1 7779 412 ili se prijavite putem forme u nastavku.

Naši plesni učitelji nestrpljivo vas čekaju vidjeti u dvorani, radujemo se druženju!

Vaš Sportski plesni klub Zagreb!

Želim plesati

Prijavite se bez obaveza. Kontaktirat ćemo vas u najkraćem roku.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Radno vrijeme recepcije:

pon do pet: od 14:00 do 22:00 sata

sub: od 10:00 do 14:00 sati,
od 17:30 do 21:30 sati

ned: ne radimo

Naša adresa i kontakti su:

tel: +385 1 7779 412 / +385 98 9157 443
mail: [email protected]
adresa: Ozaljska 93, Zagreb

vimeo
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram