Hip Hop tečaj

Tečaj i rekreacija kroz Hip Hop kreće i nastavlja se svake nedjelje od 18:30 do 20:00 sati. U grupu stalno upisujemo nove članove.

Naš voditelj Matko, kojeg ste već imali prilike upoznati na uvodnoj Hip Hop radionici, pleše već 13 godina i proširio nam je znanje o Hip hopu, ali i Funk pod-u, koji pripada u Popping (jednostavnijim rječnikom rečeno ‘robot ples’), Locking i Breaking popularnije zvan i Breakdance. Svi su ovi plesovi bili popularni 80-ih godina, koje većina ljudi koje vole ples i glazbu smatraju najplodnijim godinama, kada je između ostalih vladao i Michael Jackson. Matko je educiran i u drugim Hip hop stilovima kao što su Hype (MC Hammer ga je jako popularizirao), New style i House.

Bacite oko da vidite kako to izgleda:

Ono najvažnije, a što najbolje obilježava Hip hop je činjenica da nas ovaj ples uči improvizaciji na zadanu glazbu. Glavna karakteristika Hip hop plesova je tako – freestyle.

E, pa sad, dragi danceri, ako vam ovo nije bilo dosta informacija… Prijavite se na tečaj, udobno obucite (može trenirka i tenisice) i krenite s nama na tečaj te uvježbajte moderne Hip Hop pokrete.

Hip Hop tečaj sa Matkom

Hip Hop tečaj sa Matkom

[table id=16 /]

Želim plesati

Prijavite se bez obaveza. Kontaktirat ćemo vas u najkraćem roku.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Radno vrijeme recepcije:

pon do pet: od 14:00 do 22:00 sata

sub: od 10:00 do 14:00 sati

ned: ne radimo

Naša adresa i kontakti su:

tel: +385 1 7779 412 / +385 98 9157 443
mail: [email protected]
adresa: Ozaljska 93, Zagreb

vimeo
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram