HIP HOP radionica i tečaj

Nama u Plesnom centru Zagreb nikada dosta plesa. Uvijek osluškujemo što žele naši polaznici i što bi još željeli naučiti. Odlučili smo otvoriti još jedan tečaj te vas upoznati s novim plesom. Dolazi nam Hip hop! Radionicu za Hip hop će 16.03.2014. u nedjelju od 18:30 sati voditi Matko.

Naš voditelj, koji pleše već 13 godina, proširio nam je znanje o Hip hopu, ali i Funk pod-u, koji pripada u Popping (jednostavnijim rječnikom rečeno ‘robot ples’), Locking i Breaking popularnije zvan i Breakdance. Svi su ovi plesovi bili popularni 80-ih godina, koje većina ljudi koje vole ples i glazbu smatraju najplodnijim godinama, kada je između ostalih vladao i Michael Jackson. Matko je educiran i u drugim Hip hop stilovima kao što su Hype (MC Hammer ga je jako popularizirao), New style i House.

Bacite oko da vidite kako to izgleda:

Ono najvažnije, a što najbolje obilježava Hip hop je činjenica da nas ovaj ples uči improvizaciji na zadanu glazbu. Glavna karakteristika Hip hop plesova je tako – freestyle.

E, pa sad, dragi danceri, ako vam ovo nije bilo dosta informacija… Dođite 16.03. i uvjerite se sami koliko vam leži Hip hop. Pozvani su svi; stari i budući polaznici tečajeva. Za nove samo napomena da se ulaz plaća 35 kuna. Svi se udobno obucite (može trenirka i tenisice) i dođite ‘hopati’ s nama u nedjelju.

HIP HOP radionica by Matko

HIP HOP radionica by Matko


 
[table id=16 /]

Želim plesati

Prijavite se bez obaveza. Kontaktirat ćemo vas u najkraćem roku.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Radno vrijeme recepcije:

pon do pet: od 14:00 do 22:00 sata

sub: od 10:00 do 14:00 sati

ned: ne radimo

Naša adresa i kontakti su:

tel: +385 1 7779 412 / +385 98 9157 443
mail: [email protected]
adresa: Ozaljska 93, Zagreb

Ne radimo u subotu, 22. lipnja! Vidimo se u ponedjeljak!

vimeo
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram