Dan otvorenih vrata i mjesec za popuste

Već se opasno približio Dan otvorenih vrata. Sitno brojimo do 08.02. kada ćemo Vas sve ugostiti u Plesnom centru Zagreb, te osim plesa, druženja i veselja ponuditi i neke pogodnosti oko plaćanja novih tečajeva. Družit ćemo se od 14:00 do 18:00 sati, kao i obično. Pokazati vam društvene plesove, latinoameričke korake, popularnu Zumbu, ali vam i dočarati kako to izgleda na privatnoj poduci.
 
[table id=14 /]
 

Niste ni svjesni kako si novim plesnim tečajem možete obogatiti i uljepšati život, dok ne dođete i ne probate. Znamo da svi pomalo na početku imate ‘trapave noge’, ali barem za naše voditelje to nikada nije bio problem pa smo uvjereni da neće ni od sada. Ispravljamo i najtrapavije provjereno!

Dan Otvorenih Vrata 08.02.2014.

Dan Otvorenih Vrata 08.02.2014. od 14 do 18 sati

Veselimo se što će nam prostor u Ozaljskoj 93 ponovo ispuniti smijeh, raznorazna pitanja, desetaka i desetaka najmlađih, kao i onih malo većih. Ovo je prilika za sve, nove i stare polaznike, da što bolje upoznaju kako radi i funkcionira naš Centar. Mi smo Vam takvi! Volimo darivati naše stare, ali i nove polaznike. A, iako je Božić debelo iza nas, na Dan otvorenih vrata darujemo i popust od 20 % na sve naše tečajeve. Isprobajte sve besplatno, pa se odlučite koji vam ples najbolje leži i što biste željeli naučiti. Ponesite udobnu obuću, koja vas ne stišće i koja je lagana.

PCZ-letak-Valentinovo

Popust za Valentinovo od 22% za sve zaljubljene parove

Ujedno, veljača je mjesec zaljubljenih i ljubavi uopće. Vjerojatno ćete po cijelom gradu zamijetiti crvene papiriće sa srcima sa našom Ksenijom i Nicolasom u plesnom zagrljaju! Povodom Valentinova svaki zaljubljeni par koji dođe u naš Centar s tim vrijednim letkom, dobit će 22 % popusta na upis u tečaj po izboru do 14.02.2014. godine.

Ali, ni tu još nije kraj! Pratite nas i na našoj Facebook stranici jer ćemo i tamo imati vrijedan dar za one koji ne uhvate letak s popustom na vrijeme. Otvorite širom oči, budite u niskom startu, jer samo najbrži dobiva nagradu.

Dragi plesači, želimo vam, svima lagane noge.
Očekujemo vas s nestrpljenjem!

Želim plesati

Prijavite se bez obaveza. Kontaktirat ćemo vas u najkraćem roku.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Radno vrijeme recepcije:

pon do pet: od 14:00 do 22:00 sata

sub: od 10:00 do 14:00 sati

ned: ne radimo

Naša adresa i kontakti su:

tel: +385 1 7779 412 / +385 98 9157 443
mail: [email protected]
adresa: Ozaljska 93, Zagreb

vimeo
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram