DAN OTVORENIH VRATA

Plešite s nama besplatno na Danu otvorenih vrata u subotu, 14.10. u 15 sati! 

U subotu, 14. listopada 2023. u 15 sati, Plesni centar Zagreb by Nicolas, kao i svaku jesen, otvara svoja vrata svim zaljubljenicima u ples i onima koji će to tek postati na Danu otvorenih vrata!

Pripremili smo vam besplatne radionice vama najdražih plesova, primjere koreografija za mladence i prezentaciju plesova, a naši plesni učitelji s veseljem vas očekuju! 🙂

Vrata otvaramo u 15 sati, a za svaki tečaj ili privatnu poduku sa svojim plesnim učiteljem ili učiteljicom, koje upišete na taj dan, ostvarujete 20% POPUSTA!

Ne zaboravite – ples je lijek, jer mnogobrojne su dobrobiti plesa za fizičko te psihičko zdravlje. Plešite jer ćete se osjećati odlično, a Vaše tijelo i um bit će Vam neopisivo zahvalni.

Plesni centar Zagreb by Nicolas mjesto je na kojem spoj stručnog i srdačnog osoblja te profesionalnog pristupa polaznicima daje garanciju za nezaboravno plesno iskustvo, jer ples je ljubav na prvi korak. 

Dođite i zaljubite se! 

Vaši Nicolas, Ksenija i plesni tim PCZ by Nicolas!

*Popust se ne odnosi na članarine!

Želim plesati

Prijavite se bez obaveza. Kontaktirat ćemo vas u najkraćem roku.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Radno vrijeme recepcije:

pon do pet: od 14:00 do 22:00 sata

sub: od 10:00 do 14:00 sati,
od 17:30 do 21:30 sati

ned: ne radimo

Naša adresa i kontakti su:

tel: +385 1 7779 412 / +385 98 9157 443
mail: [email protected]
adresa: Ozaljska 93, Zagreb

vimeo
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram