Brzi tečajevi i privatne poduke za mladence

Provjerite detalje oko termina i cijena na stranicama tečajeva Za mladence

Travanj, svibanj i lipanj su mjeseci kao stvoreni za vjenčanja.

Osjećamo to i mi u Plesnom centru Zagreb. Radujemo se što nam svake godine, ponovo i ponovo, dolazite u tako velikom broju s povjerenjem! Mladenci, kumovi, gosti ili pak roditelji i ostala rodbina. Svi željni da što prije i što bolje nauče plesati.

Plesni tečajevi za mladence, kumove i roditelje :)

Plesni tečajevi za mladence, kumove i roditelje 🙂

Kumovi i/ili gosti koji ne žele zaostajati za mladencima, te srušiti rekord na plesnom podiju ‘do jutra’. Apsolutno Vas sve razumijemo i voljni smo Vam biti pri ruci za svako Vaše pitanje i nedoumicu vezanu za plesne korake Engleskog ili Bečkog valcera, Foxtrot-a, Blues-a ili vatrenog Argentinskog tanga na primjer.

U našoj bogatoj ponudi imamo brze i ubrzane tečajeve ali i privatnu poduku. Ubrzani dvotjedni tečaj (ponedjeljak, srijeda i četvrtak) od 300 kuna po osobi ili brzi vikend tečaj (petak, subota i nedjelja) upišite po cijeni od 250 kuna po osobi. Još uvijek ima mjesta i još se stignete prijaviti.

Privatna plesna poduka

Privatna plesna poduka – Voditelj samo za Vas

Privatna plesna poduka je nešto jako zanimljivo i primamljivo. Ovdje je voditeljica ili voditelj prilagođen Vama i Vašim potrebama te je fokusiran samo na Vas. S voditeljem ili voditeljicom se dogovarate čak i oko termina koji Vam najviše odgovara održavanje poduke plesa. Idealno ako nemate puno vremena na raspolaganju. To je nešto skuplja ali neupitno korisna i kvalitetna poduka jer će voditelj(ica) napraviti i originalnu plesnu koreografiju za Vas.

Želim plesati

Prijavite se bez obaveza. Kontaktirat ćemo vas u najkraćem roku.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Radno vrijeme recepcije:

pon do pet: od 14:00 do 22:00 sata

sub: od 10:00 do 14:00 sati

ned: ne radimo

Naša adresa i kontakti su:

tel: +385 1 7779 412 / +385 98 9157 443
mail: [email protected]
adresa: Ozaljska 93, Zagreb

vimeo
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram