3. emisija Ples sa Zvijezdama – Moderan bečki valcer

Nakon završene 3. emisije Plesa sa zvijezdama, u kojoj se plesalo na glazbu iz popularnih filmova, već se polako naziru favoriti iste. No, ostavimo to za prosinac. Ono što je aktualno zasigurno je ostajanje naših Sande Dubravčić Šimunjak i Nicolasa Quesnoita u HTV-ovom show programu!

Sanda i Nicolas - Moderni bečki valcer - Ples sa zvijezdama

Sanda i Nicolas – Moderni bečki valcer – Ples sa zvijezdama


Manje zanimljivo bilo je plesačici Valentini Wilme i glumcu Janku Popoviću-Volariću. Dragi su nam, jako. Ali, Janko, Janko. Drveni Janko. Nije išlo. Čak mu je i tijekom proteklog tjedna, s obzirom da je dio vježbanja zbog ukočenosti podradio noseći Schanzov ovratnik, pomagala i naša dr. Sanda. Nije bilo pomoći. Quickstep je bio zadnji ples koji su nam ponudili za ovu 8. sezonu u Plesu sa zvijezdama.
Bilman, ko Bilman, počastio ga je sa:
– Najžalosnije je što se vi trudite. Ako vas netko pozove za kuma na vjenčanju, držite se govora. Ples neću komentirati.

Sanda i Nick otplesali su Bečki valcer na, recimo to tako, moderniji način. Ipak, ples na glazbu iz mega popularnog filma Dirty dancing, bio je sve samo ne ‘dirty’. Bio je senzualan, nježan i sexy. Iako su tradicionalisti u žiriju (Milka Babović op.a.) naginjali klasičnom Bečkom valceru, morali su priznati da je ovaj filmsko-plesno-glumački nastup bio jako dobar. Šik! Od žirija su ukupno prikupili 32 boda, a naknadno uz telefonske pozive osigurali si prolaz u slijedeći krug.
Sanda ne posustaje! To je žena zaista neiscrpne energije. Nije joj dosta svakodnevnog vježbanja u Plesnom centru Zagreb. Ni rekreacije navečer. Ni nastupa u Plesu sa zvijezdama. Još sprema i bajku na ledu Šegrt Hlapić, koju u Ledenu dvoranu Doma sportova na led postavlja klizački klub Medo, povodom 100 godina od izdanja ‘Čudnovatih zgoda šegrta Hlapića’ Ivane Brlić Mažuranić. Osim nje, nakon dugo vremena na ledu će se nači i Idora Hegel.
Između Hlapića i Bečkog valcera, vježbanja i rekreacije, sprema se novi izazov za Sandu i Nicholasa. Što nam spremaju? Na redu je: samba!

Do novog bloga, dragi danceri; nagovorite svoju bolju polovicu, da barem uz emisiju Plesa sa zvijezdama pokuša imitirati neki od plesova. Vjerojatno će biti stajanja po prstima. Vjerojatno će biti i malo ljutnje, jer ‘baš mi ne ide’. Možda i nespretnih potpikavanja. Ali, iznad svega će biti – smijeha.
Što vam od srca želimo!

Sanda i Nicolas - 3 emisija PSZ

Sanda i Nicolas – 3 emisija PSZ

Sanda i Nicolas - daju izjave

Sanda i Nicolas – daju izjave nakon “šik” bečkog valcera

Želim plesati

Prijavite se bez obaveza. Kontaktirat ćemo vas u najkraćem roku.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Radno vrijeme recepcije:

pon do pet: od 14:00 do 22:00 sata

sub: od 10:00 do 14:00 sati

ned: ne radimo

Naša adresa i kontakti su:

tel: +385 1 7779 412 / +385 98 9157 443
mail: [email protected]
adresa: Ozaljska 93, Zagreb

Ne radimo u subotu, 22. lipnja! Vidimo se u ponedjeljak!

vimeo
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram