Beskontaktni ples

Line Dance

𝙋𝙡𝙚𝙨𝙣𝙞 𝘾𝙚𝙣𝙩𝙖𝙧 𝙕𝙖𝙜𝙧𝙚𝙗 𝙗𝙮 𝙉𝙞𝙘𝙤𝙡𝙖𝙨  trenutno je zatvoren zbog važećih epidemioloških mjera, međutim sav naš program preselili smo u PCZ OnLine svijet. Družimo se, plešemo i vježbamo u našem virtualnom svijetu. Pridružite nam se!

Prijavite se bez obaveza. Kontaktirat ćemo vas u najkraćem roku.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Plesovi: Engleski i Bečki Valcer, Foxtrot, Disco-fox, Tango i Cha-Cha-Cha

Plesni centar Zagreb by Nicolas trenutno je zatvoren zbog važećih epidemioloških mjera. Sve programe smo preselili u PCZ virtualni svijet, a više informacija možete dobiti na broj telefona 01 777 9412

 

Line dance ili linijski, beskontaktni ples mogu plesati sve dobne skupine od 15 do 99 godina. Uvježbani koraci se ponavljaju uz glazbenu pozadinu, a tijelo se razgibava bez napornih pokreta i skokova. Brojne su dobrobiti plesa za mentalno i fizičko zdravlje plesača, a ples je taj koji pruža puno više dobrobiti od same tjelovježbe.

Linijski ples najpopularniji je za one koji nemaju svog plesnog partnera, ne žele plesati u paru, a i idealan je način plesne rekreacije u vremenima epidemije COVIDA 19 kada je preporučena fizička udaljenost. Linijski ples je ples u kojem skupina ljudi pleše u jednom ili više redova s ponavljanjem nizom koraka.

Line dance se obično povezuje s country-western glazbom, no postoji mnogo line dance koreografija u pratnji popularne glazbe u pop, swing, rock, disco, latin, hip hop i jazz stilu. Samim tim, vrlo je teško opisati kojem stilu pripada stil plesa, jer su i koraci posuđeni iz mnogih disciplina.

Dani u tjednuSatnicaStatus / TerminCIjena
Dvomjesečni tečaj 16+16 satiLINE DANCE društveni plesovi
PON19:00 - 20:00U tijeku od 5.10. Naknadni upis moguć! 300 kn
SRI20:00- 21:00
SUB18:00-20:00Isplesavanje
Radno vrijeme recepcije:

pon do pet od 14:00 do 22:00 sata,
sub od 10:00 do 14:00 sata, ned recepcija ne radi

Naša adresa i kontakti su:

tel: +385 1 7779 412
mail: [email protected]
adresa: Ozaljska 93, Zagreb

vimeo
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram