Beskontaktni ples

Line Dance

𝙋𝙡𝙚𝙨𝙣𝙞 𝘾𝙚𝙣𝙩𝙖𝙧 𝙕𝙖𝙜𝙧𝙚𝙗 𝙗𝙮 𝙉𝙞𝙘𝙤𝙡𝙖𝙨 poštuje sve epidemiološke mjere koje su trenutno na snazi. Naših 5 dvorana u kojima organiziramo tečajeve i treninge, omogućavaju nam da se naši polaznici, ali i treneri osjećaju sigurno i ugodno.

Prijavite se bez obaveza. Kontaktirat ćemo vas u najkraćem roku.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Plesovi: Engleski i Bečki Valcer, Foxtrot, Disco-fox, Tango i Cha-Cha-Cha

 

Line dance ili linijski, beskontaktni ples mogu plesati sve dobne skupine od 15 do 99 godina. Uvježbani koraci se ponavljaju uz glazbenu pozadinu, a tijelo se razgibava bez napornih pokreta i skokova. Brojne su dobrobiti plesa za mentalno i fizičko zdravlje plesača, a ples je taj koji pruža puno više dobrobiti od same tjelovježbe.

Linijski ples najpopularniji je za one koji nemaju svog plesnog partnera, ne žele plesati u paru, a i idealan je način plesne rekreacije u vremenima epidemije COVIDA 19 kada je preporučena fizička udaljenost. Linijski ples je ples u kojem skupina ljudi pleše u jednom ili više redova s ponavljanjem nizom koraka.

Line dance se obično povezuje s country-western glazbom, no postoji mnogo line dance koreografija u pratnji popularne glazbe u pop, swing, rock, disco, latin, hip hop i jazz stilu. Samim tim, vrlo je teško opisati kojem stilu pripada stil plesa, jer su i koraci posuđeni iz mnogih disciplina.

Dani u tjednuSatnicaStatus / TerminCIjena
Dvomjesečni tečaj 16+16 satiLINE DANCE društveni plesovi
UTO/ČET17:00 - 18:00Upisi u tijeku! Planirani početak 7.10.! 250 kn
SUB18:00-20:00Isplesavanje
Radno vrijeme recepcije:

pon do pet od 14:00 do 22:00 sata,
sub i ned  ne radimo

Naša adresa i kontakti su:

tel: +385 1 7779 412
mail: [email protected]
adresa: Ozaljska 93, Zagreb

vimeo
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram