Beskontaktni ples

Line Dance

Line dance ili linijski, beskontaktni ples mogu plesati sve dobne skupine od 15 do 99 godina.

Prijavite se bez obaveza. Kontaktirat ćemo vas u najkraćem roku.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Plesovi: Engleski i Bečki Valcer, Foxtrot, Disco-fox, Tango i Cha-Cha-Cha

 

Line dance ili linijski, beskontaktni ples mogu plesati sve dobne skupine od 15 do 99 godina. Uvježbani koraci se ponavljaju uz glazbenu pozadinu, a tijelo se razgibava bez napornih pokreta i skokova. Brojne su dobrobiti plesa za mentalno i fizičko zdravlje plesača, a ples je taj koji pruža puno više dobrobiti od same tjelovježbe.

Linijski ples najpopularniji je za one koji nemaju svog plesnog partnera, ne žele plesati u paru, a i idealan je način plesne rekreacije u vremenima epidemije COVIDA 19 kada je preporučena fizička udaljenost. Linijski ples je ples u kojem skupina ljudi pleše u jednom ili više redova s ponavljanjem nizom koraka.

Line dance se obično povezuje s country-western glazbom, no postoji mnogo line dance koreografija u pratnji popularne glazbe u pop, swing, rock, disco, latin, hip hop i jazz stilu. Samim tim, vrlo je teško opisati kojem stilu pripada stil plesa, jer su i koraci posuđeni iz mnogih disciplina.

Dani u tjednuSatnicaStatus / TerminCIjena
Radno vrijeme recepcije:

pon do pet: od 14:00 do 22:00 sata,
sub: od 10:00 do 14:00 sati, 
ned: ne radimo

Naša adresa i kontakti su:

tel: +385 1 7779 412 / +385 98 9157 443
mail: [email protected]
adresa: Ozaljska 93, Zagreb

vimeo
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram