Latinskoamerički plesovi

Bachata

𝙋𝙡𝙚𝙨𝙣𝙞 𝘾𝙚𝙣𝙩𝙖𝙧 𝙕𝙖𝙜𝙧𝙚𝙗 𝙗𝙮 𝙉𝙞𝙘𝙤𝙡𝙖𝙨  trenutno je zatvoren zbog važećih epidemioloških mjera, međutim sav naš program preselili smo u PCZ OnLine svijet. Družimo se, plešemo i vježbamo u našem virtualnom svijetu. Pridružite nam se!

Prijavite se bez obaveza. Kontaktirat ćemo vas u najkraćem roku.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Ples: Bachata

Plesni centar Zagreb by Nicolas trenutno je zatvoren zbog važećih epidemioloških mjera. Latin Jam kojeg vode Lucija Nemarnik i Patrik Seretin možete upisati online, a više informacija možete dobiti na broj telefona 01 777 9412

 

Bachata je ples ljubavi i romantike nastao 50-ih godina u Dominikanskoj Republici. Zbog nježne glazbe, prisnog kontakta i pokreta bokovima, bachata se smatra jednim od najsenzualnijih plesova današnjice. Spoj jednostavnih koraka, posebna povezanost partnera i senzualni pokreti tijela natjerat će vas da se zaljubite u ovaj poseban ples.

Bachata je prepoznata kao jedan od karakterističnih ritmova Latinske Amerike koji potječe od Merenguea, Bolera i Salse no razlikuje se od njih svojim senzualnijim stilom i brojnim, neobičnim prirodnim i mekanim pokretima kukova i tijela (torza). 

Bachata se pleše umjerenim tempom u četveročetvrtinskom ritmu. Koraci su konstruirani prema modelu tri koraka gibanja prostorom bez prijenosa težine na 4. udarcu u taktu.

Dominikansko-američka bachata grupa Aventura doprinijela je da bachata glazba i ples postanu planetarno popularni svojim hitom "Obsesión" na koji smo svi barem malčice zabacivali kukovima.

Dani u tjednuSatnicaStatus / TerminCijena

SALSA, BACHATA, KIZOMBA

Tečaj 16 sati + 16 sati isplesavanja 2 mj. Jednokratno / jednokratno gotovinski / u dva obroka
SRI/PET19:00 - 20:00Upisi u tijeku! Planirani početak - čim Stožer dozvoli! 700 kn / 600 kn / 2 x 350 kn
SUB18:00 - 20:00Isplesavanje - practice night
Radno vrijeme recepcije:

pon do pet od 14:00 do 22:00 sata,
sub od 10:00 do 14:00 sata, ned recepcija ne radi

Naša adresa i kontakti su:

tel: +385 1 7779 412
mail: [email protected]
adresa: Ozaljska 93, Zagreb

vimeo
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram