S tijelima u pokretu i mali umovi će rasti!

Intellidance

Intellidance® je jedinstvena serija kreativnih plesnih programa napravljenih za poticanje sveobuhvatnog razvoja djeteta u dobi od 0 do 5 godina. Istraživanja pokazuju da plesne i glazbene aktivnosti koje se nude u prijateljskom, sigurnom i višesenzornom okruženju poboljšavaju cjeloživotno učenje i neurološki razvoj. Intellidance® je 2008. godine osnovala Jessica Baudin-Griffin, stručnjakinja edukacijskih programa za djecu, a koji je do sada dobio brojna priznanja i nagrade. Intellidance® programi provode se diljem svijeta. Intellidance® je razigran i kreativan pristup obrazovanju i usvajanja pokreta od najranijeg razdoblja djece. Intellidance® programi temelje se na trenutno najboljim postojećim svjetskim praksama i preporukama u razvoju i obrazovanju djece rane i predškolske dobi djece, a cijeli program je prožet s puno zabave!
Prijavite se bez obaveza... kontaktirat ćemo vas u najkraćem roku
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Ples za najmlađe

Dani u tjednuSatnicaStatus / TerminCijena

Intellidance®

JESENSKI CIKLUS 10 SATI U 10 TJEDANAJednokratno/jednokratno gotovinski/ u dva obroka

Intellidance® Baby

Na početku svakog ciklusa, na prvom ili drugom dolasku, moguće je doći na besplatan ogledni sat.
Za BEBE od 3 do 11 mjeseci
UTO12:00 - 13:00Prijave u tijeku!1000 kn / 900 kn ili 2 rate po 500 kn

Intellidance® Tykes

Za MALU DJECU od 12 do 23 mjeseca
UTO10:30 - 11:15Prijave u tijeku!1000 kn / 900 kn ili 2 rate po 500 kn

Intellidance® Tots

Za DJECU od 2 do 4 godine
SUB10:00 - 10:45Prijave u tijeku!1000 kn / 900 kn ili 2 rate po 500 kn
SUB11:00 - 11:45Prijave u tijeku!1000 kn / 900 kn ili 2 rate po 500 kn

Intellidance® Kids

Za DJECU od 3 do 5 godina (bez pratnje)
SUB12:00-12:45Upisi u tijeku!1000 kn / 900 kn ili 2 rate po 500 kn

Ovaj programski model kombinira istraživanje s plesom, glazbom, verbalnom i neverbalnom komunikacijom, usvajanjem pjesmica i rima na engleskom jeziku te s igrom namijenjenom za njegovanje najmlađih plesača.
Interakcija s roditeljima je još jedan od načina na koji će djeca naučiti i napredovati u programima Intellidance®. Fizičke interakcije kože roditelja s kožom djeteta kod Intellidance® programa za najraniju dob, podržavaju emocionalni i socijalni razvoj djeteta te pružaju djeci dodatne načine da doživljavaju obrasce kretanja koje sami ne mogu još proizvesti.

Intellidance® Baby

3-11 mjeseci
Dođite i saznajte kako ples, glazba i igra mogu brinuti o ranom neurološkom razvoju djeteta, istodobno jačajući vezu roditelj-dijete! Svaki tjedan predstavit će se nova tema razvoja koja će roditeljima pomoći da razumiju kako poduprijeti rast svoje bebe. Plesni i glazbeni koncepti uvode se kroz plesove u krugu, slobodno istraživanje, pjesmice i rime na engleskom jeziku, te kroz senzorske aktivnosti koje pomažu u poticanju kognitivnog, emocionalnog i tjelesnog zdravlja djeteta. Roditelji će se oduševiti gledajući kako njihovi mališani rastu i uče dok istodobno ostvaraju prva prijateljstva.

Intellidance® Tykes

12-23 mjeseci
Puzanje, hodanje, odskakivanje! Vaše dijete sada se već kreće i istražuje svijet kao nikada prije. Intellidance® Tykes nastavlja unapređivati motorički, emocionalni i socijalni razvoj te se bavi konceptima kretanja, plesom u krugu, slobodnim istraživanjem, s pjesmicama i rime na engleskom jeziku i senzornim aktivnostima. Roditelji će uživati u promatranju dječje radoznalosti i radosti, te stvaranju novih prijateljstava.

Intellidance® Tots

2-4 godine
Intellidance® Tots nudi živahno okruženje za nezavisne pokrete djece i njihovih roditelje, kako bi zajedno doživjeli radosti plesa i pokreta. Djeca vole shvatiti stvari, a ovaj će im program pružiti mogućnosti zajedničkog rješavanja problema. Otkrijte i istražite koncepte kretanja, s postojećom ravnotežom, fleksibilnošću i koordinacijom. Kreativne priče, pjesmice i rime na engleskom jeziku, instrumenti, rekviziti i jednostavne koreografije priredit će veliku zabavu i uzbuđenja!

Intellidance® Kids

3-5 godina (bez prisustva roditelja na programu)
Intellidance® Kids program dizajniran je za djecu koja su spremna za plesnu avanturu! Djeca će istraživati plesne koncepte uz pomoć maštovitih igara dok istodobno razvijaju vještine kretanja, ravnotežu, fleksibilnost i koordinaciju te uče engleski jezik uz pomoć pjesmica i pokreta. Glazba, senzorni rekviziti i jednostavni plesovi podržat će razvoj glazbenih mogućnosti te će potaknuti razvoj samopouzdanja i samopoštovanja!

 

Prijave su obvezne!


intellidanceIntellidanceIntellidance

Radno vrijeme recepcije:

pon do pet od 14:00 do 22:00 sata,
sub i ned recepcija ne radi

Naša adresa i kontakti su:

tel: +385 1 7779 412
mail: [email protected]
adresa: Ozaljska 93, Zagreb

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram