Ples sa zvijezdama – Istinu je bolje reći na glas

I tako smo došli skoro do kraja 8. sezone emisije Ples sa zvijezdama. Nekako je sve to (pre)brzo prošlo. Ne čini vam se? Sa mnom se ne bi složili glavni akteri, profesionalne plesačice i plesači i njihove zvijezde-učenici. Jer, svima je sad već jako naporno. Mnogo je koreografija u nogama iza finalista, jako puno održanih sati vježbanja.

Usklađeni Rumba pokreti

Usklađeni Rumba pokreti

No, moramo (i opet!) reći; ostaju samo najbolji. I to su bez premca Petra Jeričević i Mislav Čavajda, naši Sanda Dubravčić Šimunjak i Nicolas Quesnoit, a uz njih i Ornela Vištica i Marko Herceg. Marija Marinčić i Giuliano Đanić, dogurali su jako daleko i mogu biti prezadovoljni uspjehom, no njegove performanse su ipak bile malo (pre)drvene.

Ovu emsiju obilježile su razne istine. Iskrene suze; radosnice ili one od umora ili pak ushita i ponosa. Ali i činjenica da se (napokon) ono što se do sada šaputalo, reklo i na glas. Bez obzira što se neki iz žirija zanose komentarima kao da se radi o profesionalnom natjecanju u Ballroomu, nema potrebe kritizirati. Jedno je kritika, a drugo neosnovana kritika. Sumnjam da će se itko od naših zvijezda u ovom showu natjecati na nivou profesionalizma u plesu bilo gdje u svijetu. Zar još nekome nije jasno da je ovo zabavni program?! Ovo je show. Opuštanje u subotu navečer uz TV. Nitko ne osporava nečije profesionalne kvalitete plesa, ipak mišljenja sam da bi se eventualne privatne razmirice trebale (na profesionalan način) ostaviti izvan studija.

Bez obzira na užarenu atmosferu u HTV-ovom showu, jako smo ponosni ovdje u Plesnom centru Zagreb, što su naši Sanda i Nicolas došli do samog finala! Nije da to, neki od nas, nisu od početka govorili, ali… Skromno se bilježimo kao obični, zaljubljenici u dobru glazbu i plesne korake na razini prosječnih promatrača.

A vi dragi danceri, jeste pohvatali koji dobar ‘grif’? Bliži se najduža i najluđa noć u godini. Bolje vam je da jeste. Ako ne, još uvijek ostaje prava istina koja vam sigurno sama dolazi na usta; ‘Ah, ne znam još plesati’.
Ali, od siječnja 2014. godine…

Atraktivni Quickstep Sande i nicolasa

Atraktivni Quickstep Sande i nicolasa

Zavodljiva Rumba Sande i Nicolasa

Zavodljiva Rumba Sande i Nicolasa

Želim plesati

Prijavite se bez obaveza. Kontaktirat ćemo vas u najkraćem roku.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Radno vrijeme recepcije:

pon do pet: od 14:00 do 22:00 sata

sub: od 10:00 do 14:00 sati

ned: ne radimo

Naša adresa i kontakti su:

tel: +385 1 7779 412 / +385 98 9157 443
mail: [email protected]
adresa: Ozaljska 93, Zagreb

U četvrtak 30.5. ne radimo. Vidimo se u petak!

vimeo
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram