Intellidance u PCZu by Nicolas!

Intellidance® je jedinstvena serija kreativnih plesnih programa napravljenih za poticanje sveobuhvatnog razvoja djeteta u dobi od 0 do 5 godina. Istraživanja pokazuju da plesne i glazbene aktivnosti koje se nude u prijateljskom, sigurnom i višesenzornom okruženju poboljšavaju cjeloživotno učenje i neurološki razvoj.

Intellidance® je razigran i kreativan pristup obrazovanju i usvajanju pokreta od najranijeg razdoblja djece. Programi se temelje na trenutno najboljim postojećim svjetskim praksama i preporukama u razvoju i obrazovanju djece rane i predškolske dobi, a cijeli program je prožet s puno zabave! Na cjelokupni razvoj djece utječe i njihova interakcija s roditeljima ili osobom od povjerenja te je to još jedan od načina na koji će djeca naučiti i napredovati u Intellidance programima.

Dođite i saznajte kako ples, glazba i igra mogu brinuti o ranom neurološkom razvoju djeteta, istodobno jačajući vezu roditelj-dijete!

Prijave su obavezne, a termine demo satova pogledajte OVDJE.

[table id=122 /]

Želim plesati

Prijavite se bez obaveza. Kontaktirat ćemo vas u najkraćem roku.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Radno vrijeme recepcije:

pon do pet od 14:00 do 22:00 sata,
sub od 10:00 do 14:00 sata, ned recepcija ne radi

Naša adresa i kontakti su:

tel: +385 1 7779 412
mail: [email protected]
adresa: Ozaljska 93, Zagreb

vimeo
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram